1/2

World of Warcraft Tarihi - Thrall 10

Özgür Yıldız 12.01.2014 - 14:55
Deathwing geliyor
Thrall'ın bitmek bilmeyen hikayesine bu hafta da devam ediyoruz.

Ateştopraklar'ın Öfkesi


Maelstrom’de Thrall, elementlerle iletişime geçebilmek için çok zorlandı. Dünyanın ne kadar yıkılmış olduğunu ve elementlerin sessizliğini hissedebilen Thrall, Aggra’ya bu görevi tamamlamak için limitsizce çalışması gerektiğini söyledi. Bunun anlamını iyice ölçüp biçtikçe, elementlere çağrısı Ateşlordu Ragnaros tarafından cevaplandı. Ragnaros Thrall’a, alevlerinin hem Dünya Ağacı’nın hem de geri kalan dünyayı saracağını, Alacakaranlık Zamanı geldiğinde Thrall’ın iyi korunan yuvası Orgrimmar’ın bir alev dalgasıyla yakılıp yıkıldığını, Ateştoprakları’nın bir görüntüsünü göstererek söyledi. Sersemleyen Thrall yere düştü, kahkahayla gülen Ateşlordu ortadan kayboldu. Thrall, Hyjal Dağı’ndaki yolculuğuna Aggra’yla başladı.

World of Warcraft Tarihi - Thrall 10
Ateşlordu Ragnaros
Druid’ler ve onların müttefikleri, Twilight’s Hammer ve Ragnaros’un Hyjal’i işgalini engellediler ve kutsal ağaca bir barış havası hâkim oldu. Bölgede yeni bir büyüme devam ederken, Earthen Ring ve Cenarion Circle üyeleriyle birlikte Ejder Aspect’leri, kadim Nordrassil’de buluştular. Toplanan kahramanlar arasında efsanevi archdruid Malfurion Stormrage, Horde eski savaş şefi ve şaman Thrall ve onun sağlam iradeli yardımcısı Aggra bulunuyordu. Birlikte bu ittifak, mucizevi güçlerini birleştirip, Dünya Ağacı’nı Azeroth’un iyiliği için yeniden onarmaktı.

Fakat bu hayırlı olay bir trajediyle sonlandı. Oldukça güçlü bir Twilight’s Hammer ajanı, seremoniyi böldü ve Thrall’a kara büyülerle saldırarak onun ruhunu Elemental uzayda, dört farklı bölgeye gönderdi. Aspect’ler Thrall’ın sonsuza kadar kaybolmuş olabileceğine karar verdiler, ancak Aggra eşinin kurtarılabileceğini, Horde ve Alliance’ın  Gökduvar, Abyssal Maw, Deepholm ve Ateştopraklar’da sevdiğini kurtarmak için yardım edebileceğini söyledi.

Devamı diğer sayfada
>>>>>>>>>>>>>>>>