1/2

World of Warcraft Tarihi - Thrall 2

Özgür Yıldız 3.11.2013 - 16:07
Yeni Horde nasıl kuruldu?
Geçtiğimiz hafta başladığımız Thrall'ın hikayesine bu hafta da devam ediyoruz. Bu bölümde yeni Horde'un nasıl kurulduğundan, Thrall'ın Ork'ları nasıl özgürleştirdiğine kadar birçok hikayeyi dinleyeceksiniz.

Kurtuluş

Doomhammer, Thrall’ı kendinden sonraki kumandan ilan etti ve toplama kamplarındakileri özgürleştirme stratejisini on açıkladı. Doomhammer’ın her planında Thrall, kamplara yorgun ve mazlum bir mahkûm olarak sızıyor ve orklara şamanistik güçlerini göstererek onları isyan ettiriyordu. Mazlum orklar bu güçleri gördüğünde ise toplama kamplarını hemen yerle bir ediyorlardı. İlk 3 kamp için bu işe yarayan bir taktik olarak görüldü. Ancak dördüncü kampta Thrall kolayca tanındı ve bu yüzden çare olarak yeni Horde’un askerlerine ve Thrall’ın sahip olduğu şaman güçlerine ihtiyaç duyuldu. Beşinci kampta ise düşman oldukça iyi hazırlanmıştı. Geri kalan kamplarda ise Durnholde’dan gelen şövalyeler bulunuyordu. Bu kampın kurtuluşu sırasında (Şimdilerde bu kamp, Arathi Highlands’de bulunan, Horde’un Hammerfall karakolu olarak kullanılmaktadır) Doomhammer, bir şövalyenin saldırısı sonucu hayata gözlerini yumdu. Son nefesinde Thrall’a kara zırhını ve balyozunu verdi, onu Horde’un savaş şefi olarak isimlendirdi.

World of Warcraft Tarihi - Thrall 2
Thrall’ın savaş şefi olarak ilk hamlesi ise tüm toplama kampı sistemini yok etmek için Durnholde’a saldırmaktı. Taretha’yla gizlice buluştu ve kendisine ailesiyle birlikte Durnholde’dan ayrılmasını söyledi. Ancak Taretha reddetti. Blackmoore kendisinin kaçtığını fark ederse diye korktuğunu ve savaş yaşanmadan tüm bu problemlerin çözüleceğini umduğunu söyledi. Thrall’ın uzun süre önce Durnholde’u terketmesinin ardından Blackmoore, Taretha’yı kendi zevcesi yapmıştı ve Taretha bu durumdan hoşnut değildi. Thrall, Durnholde’a Horde kuvvetleriyle ulaştığında karşısında sarhoş bir Blackmoore buldu ve kendisine gereksiz yere kan dökülmesi yerine barışla uzlaşmayı önerdi. Blackmoore farklı duygular içerisindeydi, Thrall’ın gücü eline almasından dolayı duyduğu hoşnutlukla birlikte karşısındaki savaş şefinin kendisinden istekleri olmasının siniri arasında gidip geliyordu. Thrall, Blackmoore’a bir defa daha teslim olmasını söyledi. Durnholde’un yöneticisi cevabını, Taretha Foxton’ın kesik başını yere fırlatarak verdi ve hainlerin sonunun böyle olacağını duyurdu. Thrall öfke ve kederle haykırdı ve saldırı komutu verdi. Kuşatma sırasında Thrall, Blackmoore’u gizli tünelinde köşeye sıkıştırdı ve adamın ayağına bir kılıç sapladı. Blackmoore artık yeterince ayılmıştı ve Thrall ona dövüşme şansı tanımak için geri çekilmişti. Blackmoore yaptıklarını Thrall’a açıklamaya ve Alliance’ı yıkmak için onun yardımını istemeye çalışırken, savaş şefinin Taretha’nın kaderine olan öfkesi ortaya çıktı ve Blackmoore’u yere serdi. Blackmoore ölürken, Thrall’ın dönüştüğü şey yüzünden duyduğu gururdan bahsetti.

DEVAMI DİĞER SAYFADA
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>