1/2

World of Warcraft Tarihi - Thrall 3

Özgür Yıldız 18.11.2013 - 16:09
Kalimdor'a ayak basan ork'lar
Geçtiğimiz hafta devam eden Thrall'ın hikayesinin üçüncü bölümüyle karşınızdayız. Bu hafta ork lideri'nin Kalimdor'a ayak basışıyla birlikte gelişen olayları anlatacağız.

Horde’un Toplu Göçü

Kalimdor’a yolculuklarının yarısında, Thrall’ın gemileri Maelstrom’un yakınlarında hırçın bir fırtınaya yakalandı ve küçük bir adaya çıkmak zorunda kaldılar. Burada orklar, troll lideri Sen’jin’le karşılaştı. Sen’jin onlara kabilesine gece gündüz durmadan saldıran bir insan karakolundan bahsetti. Hem Horde, hem de Darkspear trollerinin güvenliğinden endişe duyan Thrall ve savaşçıları, insan karakoluna saldırdılar. Darkspear trollerinin de yardımıyla birlikte insan lideri olan büyücüyü öldürdüler, ancak sonrasında birçok murloc onlara saldırdı. Orklar ve insanlar birbiriyle uğraşırken bu balığa benzeyen yaratıklar, kendi ritüelleri için kurbanlar arıyorlardı.

World of Warcraft Tarihi - Thrall 3
Murloc'lar
Thrall yakalandı ve murloc’ların zindanına hapsedildi. Hücresini paylaştığı bir troll kafa avcısından murloc’ların ikisini birden bir deniz cadısına kurban etmeyi planladığını öğrendi. Her ne kadar murloc’lar ilginç bir şekilde gelişmiş bir ırk olsa da, Thrall’ın şamanistik yeteneklerinin farkında değillerdi ve bu yüzden savaş şefi kaçmayı, savaşçılarını kurtarmayı bildi. Ancak savaşçılardan biri Sen’jin’in hücresinde olmadığını haber etti. İlk kurban olarak o götürülmüştü. Thrall sunağa yetişmeye çalıştı ancak murloc büyücüsünün Sen’jin’i öldürmesini dehşet içerisinde izlemek zorunda kaldı. Thrall ve savaşçıları, kaçmalarını engelleyen büyü engelini koruyan üç murloc gardiyanını ve murloc büyücüsünü öldürdüler, ancak troll lideri için çok geç kalınmıştı. Ölen Sen’jin, Thrall’a gelecekten bir görüntü gösterdi: Thrall, Darkspear kabilesini başarıya götürecekti. Bunun ardından Thrall, geriye kalan troll’lere, ork’lara gösterdikleri nezaketten dolayı Horde’a katılmalarını teklif etti.

Thrall mağaradan çıktı ve Deniz Cadısı tarafından karşılandı. Sunağını ve kendisine tapınanları yok ettiği için Thrall’dan intikam almakla tehdit etti. Savaş şefini ve güçlerini deniz tarafından yutulması için lanetledi. Thrall üsse döndüğünde ise gemilerinin fırtına tarafından hasara uğradığını gördü. Ayrıca adadaki yanardağın patladığını ve adanın batmaya başladığını öğrendi. Deniz Cadısı murloc’lardan oluşan kuvvetlerini Horde’un üstüne intikam almak için salmıştı. Troll’ler tarafından yardım gören Horde, hasarlı gemilerini tamir edip batan adadan kaçmak için zaman bulabildi. Deniz Cadısı Thrall’a, bir “Kara Gelgit”in onları yutacağını ve saklanacak yerleri olmadığını söyledi.

Devamı diğer sayfada
>>>>>>>>>>>>>>>>