1/3

World of Warcraft Tarihi - Thrall 7

Özgür Yıldız 15.12.2013 - 18:01
Yakın tarihe bakıyoruz
Bu hafta da Thrall'ın hikayesini anlatmaya devam ediyoruz. Bu bölümde özellikle Wrath of the Lich King ve Cataclysm ek paketlerinde karşılaştığımız olayları göreceğiz.

Bozulmuş Barış


Birleşik Horde ve Alliance güçleri, Icecrown Hisarı’na giriş kapısı olan Angrathar’ı kuşattığında, Undercity’de Forsaken’lar arasında bir isyan baş gösterdi. Varimathras ve onun şeytani güçleri, kendi kurallarına uymayanları katletti. Darbe sırasında Sylvanas neredeyse ölüyordu, ancak bir grup sadık takipçisiyle birlikte kaçmayı başardı ve Orgrimmar’a gitti. Dreadlord’ların Horde bölgelerinde bir ayak bağı olmaması için, Thrall ve Sylvanas hızlı bir karşı saldırı planladı. Planlamaların ortasında, Jaina Proudmoore kötü haberlerle geldi: Bolvar Fordragon’un ölümüyle birlikte Varian, Undercity’ye bir saldırı düzenlemeyi ve Bolvar’ın ölümünden sorumlu olan ve Varimathras’ın takipçilerinden Büyük Eczacı Putress’i öldürüp, Lordaeron’u Alliance için geri kazanmayı emretmişti.

World of Warcraft Tarihi - Thrall 7
Angrathar
Sylvanas ve Vol’jin’le birlikte giden Thrall, kuşatmayı Undercity’yi Horde’a geri kazandırmak için şehrin içlerine doğru ilerletti. Forsaken isyancılar ve iblislerle savaştıktan sonra, Horde’un birleşik güçleri ihanet eden iblis Varimathras’ı öldürdü. Fakat zafer eğlencesi, Varian’ın Putress’i öldürmesi ve ork’ların zafer çığlıklarını duyup bulundukları yere gelmesiyle kısa sürdü. Thrall’ın karşısına çıkan Varian, Forsaken’ın Undercity’de yarattığı korkunç şeylerin ortaya çıkmasından sonra, barışın asla sağlanamayacağını belirtti. Tam her iki taraf birbirine saldıracakken, Jaina Varian’ı, kendisini ve Alliance ordusunu Stormwind’e ışınlayarak birbirlerini öldürmelerini engelledi.

Thrall, Alliance ve Horde arasında bozulan barıştan dolayı duyduğu üzüntüyü belirtti. Lejyon’la bağlantısı olan başka yaratıkların da Apothecarium’dan çıkmamasını sağlamak için Thrall, Bragor Bloodfist tarafından yönetilen bir grup Kor’kron gardiyanını Undercity’de görevlendirdi.

Devamı diğer sayfada
>>>>>>>>>>>>>>>>>