1/2

World of Warcraft Tarihi - Thrall 8

Özgür Yıldız 23.12.2013 - 17:02
Catacylsm ve sonrası
World of Warcraft Tarihi'nde Thrall'ın hayat hikayesini işlemeye devam ediyoruz. Sekizinci bölüm karşınızda.

Cataclysm

Draka’nın Öfkesi, Maelstrom yolunda Alliance tarafından saldırıya uğradı ve Thrall, SI:7 üyeleri tarafından yakalandı. Bu sırada Bilgewater Cartel goblinleri de yurtları Kezan’dan kaçarken çapraz ateşte kaldılar. Thrall onlar tarafından kurtarılıncaya dek tutsak kaldı ve sonrasında sevdiği Aggra’nın geminin yok oluşu sırasında hayatta kaldığını öğrendi.

Minnettarlığının bir göstergesi olarak Thrall, goblinlerin adalarda süren savaşlarına yardım etti. Ticaret Prensi Gallywix’i yendikten sonra Cartel’in Horde’a katılmasına ve Azshara’da bir yurt edinmelerine izin verdi. Hatta merhamet ederek kendi halkına ihanet eden Gallywix’in Cartel’in lideri olarak kalmasını bile onayladı.

Thrall’ın yokluğunda Horde içindeki tansiyon yükselirken –özellikle Savaş şefi Garrosh ve Şef Vol’jin arasında- Thrall, tekrar ortaya çıkarak Darkspear şefine, Garrosh’un Horde’u birleşmiş halde tutmak için doğru seçim olduğunu söyledi.

Azeroth’taki rakipsiz şamanlardan biri olarak Thrall, Earthen Ring’e katıldı. Büyük Deniz’in ortasındaki, Deathwing’in Azeroth’a Deepholm’ün derinliklerinden geri geldiği Maelstrom’a gitti. Bozulmuş Aspect’in girişi, Azeroth’la Elemental Uzay’ın arasındaki bariyerleri yıktı ve Thrall güçlerini bu kapıyı stabilize etmek için kullandı.

World of Warcraft Tarihi - Thrall 8
Aspect’lerin Şafağı

Earthen Ring’in diğer güçlü şamanlarının yanındaki rutin bir ritüelin başarısız olmasından sonra Thrall ve Aggra, Maelstrom’daki hayatın zorluklarını hissetmeye başladılar. İyi arkadaşları Nobundo ve Rehgar’ın güç veren sözlerine rağmen Thrall, arkadaşlarına nasıl yardım edeceğini bilmez bir şekilde buldu kendini. Aggra bu şüpheyi Horde’a olan özlemi olarak nitelese de, Thrall bunu öfkeli bir şekilde reddediyordu. Tartışmadan sonra Thrall bulundukları yeri, kafasını boşaltmak için terk etti.

Bir başka yerde, olaylar Thrall’ın kontrolünün ötesinde gelişmeye başlamıştı. Wyrmrest Temple, Twilight’s Hammer kültü üyeleri tarafından saldırıya uğramış ve ele geçirilmişti. Alexstrasza’nın eşi Korialstrasz, Accord’a ihanet ediyor gibi görünüyordu. Tapınağın derinliklerindeki yerleşimler ve kırılmamış yumurtalar yok edilmişti. Kendinden geçen ve her şeyi boşveren Alexstrasza, Accord’u dağıttı. Buna tanık olan Ysera, Thrall’ın karşısına kaldorei şeklinde çıktı.

Devamı diğer sayfada
>>>>>>>>>>>>>>>>