1/3

World of Warcraft Tarihi - Thrall 9

Özgür Yıldız 5.01.2014 - 14:19
Benim adım "Go'el"!
Thrall'ın hikayesi devam ediyor. Bu hafta Aspect'lerin hayatta kalma mücadelesine devam ediyoruz.

Nozdormu hem alternatif hem de gerçek zaman çizgisinde meydana gelen çeşitli olayları bir araya getirmeye başladı. Kendisi büyük Aspect’lerin dünyadan çekilmesinin, gelecekte yaşanacak bir olayı engelleme amaçlı olduğunu öğrenince çok şaşırdı. Bu olay, Nozdormu’nun Infinite Dragonflight’ı kurup yönetmesi olacaktı. Nozdormu ayrıca Thrall’ın peşindeki suikastçıyı da göndermekten sorumlu olduğunu kabul etti. Bu noktada Thrall, gizemli suikastçının kimliğini farketti: Yanlış zaman çizgisindeki kayıp Blackmoore. Baskı yaratan bu durumdan bağımsız olarak Nozdormu Thrall’a teşekkür etti ve onu başka bir göreve atadı: Alexstrasza’yı bulup, Krasus’un ölümünden sonra tuttuğu yası bırakmasına ve mavi ejderin diğerleriyle arasındaki farklılıkları bir kenara bırakıp, yaklaşan karanlığa karşı güçlerini birleştirmeye ikna etmek.

World of Warcraft Tarihi - Thrall 9
Nozdormu
Thrall ve Tick, matemli Hayat-Bağlayıcı’yla karşılaşmak için yola çıktılar. İkisi onu ıssız Desolace’ta buldular. Her ne kadar Alexstrasza onu azarlayıp kovsa da, Thrall Hayat-Bağlayıcı’ya olan ümidini yitirmedi. Thrall Nexus’a doğru yola çıktı ve oldukça soğuk bir karşılamadan sonra Arygos ve Kalecgos’un huzuruna çıkma şansı elde etti. Her ne kadar Kalecgos ork ziyaretçisini evinde hissettirmek için büyü yardımıyla Horde manzaraları çıkarmış olsas da, Arygos ziyaretçilerine ölmesini tavsiye edecek kadar ileri giden ithamlarda bulunmuştu. Thrall, mavi ejderlerin yeni Aspect’Lerini seçmek üzere olduklarını ve iki olası adayım Malygos’un gaddar oğlu olan Arygos ve Kalecgos’tan başkası olmadığını öğrendi. “Kucaklama” olarak bilinen, Azeroth’un iki ayının görünüş olarak birbirine yakınlaşıp bir annenin çocuğunu kucaklamasına benzediği için böyle bir ad verildiği söyleniyor, olayın gerçekleşmesine az bir süre kalmıştı. Bu kutsal olay, mavi ejderler için özel bir anın geldiğinin ve kendileri için yeni bir Aspect’e güç vermek için en iyi şansları olduğunun habercisiydi.

Kalecgos’un yeni Aspect seçilmesiyle birlikte Thrall rahatlamış ve yeni Aspect şaşkınlık içerisinde kalmıştı. Ejderler genel olarak bu karardan memnundu ve yeni liderlerinin titanlar tarafından güçlendirilmesini heyecanla izlediler. Öfkelenen Arygos, ejderlere lanet okudu ve Coldarra’yı terk etti.

Devamı diğer sayfada
>>>>>>>>>>>>>>>>>