World of Warcraft'ta Final Fantasy 7 rüzgarları

Hürcan Köse 4.12.2015 - 19:53
Cloud mu o? Sevdiğinin yanına dönmüş
Final Fantasy VII ile yakından da olsa, uzaktan da olsa biraz bile alakalıysanız oyunun hikayesi ve Aeris (ya da Aerith) hakkındaki o feci spoilerdan haberiniz mutlaka vardır. Ben vermeyeceğim o spoileri elbette, çünkü konumuz bu değil!

Blizzard'ın dünya çapında hala milyonlarca kullanıcıya sahip olan MMORPG oyunu World of Warcraft'ın bir şehrine gidiyoruz şimdi. Büyücülerin yönettiği ve Northrend'de bulunan Dalaran'a. Dalaran'da Aerith Primrose diye bir NPC var. Çiçek satıyor bu güzel ablamız. Blizzard, burada Final Fantasy 7'deki Aerith'e gönderme yapmış. Aerith, Final Fantasy 7'de de çiçek satıcısı bir kızı canlandırıyordu.

Wowhead'in yeni fark ettiği bir şey çıktı şimdi ortaya. Dediklerine göre World of Warcraft'ın yeni pakedi olan Legion'da Aerith'in yanına bir NPC daha gelmiş ve kimse kimseyi kandırmasın, bu NPC'nin görüntüsü Cloud'un görüntüsü ile aynı. Bilmeyenler için, Cloud, Final Fantasy 7'nin ana karakteridir. Tamam çok da benzemiyor olabilir fakat Blizzard benzetmek için elinden geleni yapmış orası kesin. Bunun da şu an yapım aşamasında olan Final Fantasy 7 Remake ile alakası olduğunu düşünüyoruz. Bizim çok hoşumuza gitti doğrusu böyle bir detay. Şimdi geriye tek kalan, Sephiroth ismine en yakın ismi alıp bu iki NPC'nin yanına gitmek. (Ehem!?)
World of Warcraft'ta Final Fantasy 7 rüzgarları
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 05:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2015 20:32
Asıl orda Zack olmalıydı.. Ah yine duygulandım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft'ta Final Fantasy 7 rüzgarları
İlginizi Çekebilir