World of Warcraft'ta kararketler ölümlü olacak

Tunay Şahin 17.05.2023 - 15:12
MMORPG dünyasını baştan sona değiştiren World of Warcraft, oyuna bir yenilik daha getiriyor. Hardcore modu ile "Kalıcı Ölüm".

MMORPG oyuncularının bileceği gibi oyun sonsuz ihtimaller ve sonuçlar ile dolu. Karakteriniz ne kadar güçlü olursa olsun bir noktada başa çıkmanızın zor olduğu bir düşman ile elbette karşılaşıyorsunuz ve sonucunda ya ölüyor ya da kaçıyorsunuz.

Karakterinizin öldüğü zaman hayata geri dönebilmeniz için birkaç yöntem olsa da bunun kalıcı olması da oyuna fazladan bir gerçeklik katıyor. Blizzard, daha önce Diablo serisinde de getirdiği Hardcore modunu, WoW'a getireceğini açıkladı.

WoW Hardcore sunucularında sadece tek bir canınız olacak

Geliştirici Josh Greenfield tarafından ortaya çıkan bilgi, henüz çok fazla ayrıntı içermese de oyuncuların oyun modunun resmi versiyonunda görmeyi bekleyebilecekleri bazı özellikleri doğruladı. Kalıcı ölüme ek olarak, Blizzard'ın Hardcore versiyonu, oyuncuların birbirlerine ölümüne meydan okuyabilecekleri bir "mak'gora" düello sistemi sunacak.

Oyuncular, kısa bir süre içinde kullanıma sunulacak olan halka açık test alanında Hardcore sunucularını test etmeyi sabırsızlıkla bekleyebilirler. Tam sürümün ise birkaç ay içinde piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Unutmamanız için bu durumun sadece Hardcore olarak belirlenmiş sunucularda geçerli olacağını tekrarlamamız lazım. HC dışındaki diğer sunucularda sistem aynı şekilde işlemeye devam edecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2023 06:54
blizzarda helal olsun sinekten bile yağ çıkarıyor adamlar 20 yıldır , şimdiye wow 2 yi çıkartırdı başka şirket olsa bukadar para kazansaydılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2023 23:07
Mevcut hali ile değil de birtakım modifikasyonlarla olacaktır. Yoksa bir party içinde agroyu başka bir elemana çekip ölmesini sağlayacak tırzolar türer.
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft'ta kararketler ölümlü olacak
İlginizi Çekebilir