World of Warplanes kanatlandı geliyor

Merlinin Kazanı 13.11.2013 - 14:45
Wargaming'den yeni bir dünya daha
Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, oyuncular tarafından heyecanla beklenen ücretsiz aksiyon MMO’su World of Warplanes’in çıkışını ilan etti.
 
''World of Warplanes'in çıkışı Wargaming için tarihi bir an. Oyunculara, oyun evrenimizde bir sonraki harika bölümü sunmaktan dolayı son derece heyecanlıyız.''diyen Wargaming CEO'su Victor Kislyi, sözlerine şöyle devam ediyor: “World of Tanks’de yaptığımız gibi World of Warplanes’i de oyuncularımızın ilgisini her zaman ayakta tutacak, uçmaya hevesli kılacak yeni içerik, uluslar, uçaklar ve oyun modlarıyla büyütmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz’’.


4,5 milyonun üzerine oyuncu World of Warplanes’in beta testlerine katılıp oyunun geliştiricileriyle son derece değerli fikirlerini paylaşarak, türünde en iyisi olmasını sağladılar.
 
World of Warplanes Wargaming.net evreninin bir parçası haline geliyor ve World of Tanks ile bir kaç özelliği paylaşıyor: Bunlardan bir tanesi olan ve oyunculara iki oyun arasında premium ayrıcalıklarını paylaşma imkanı sunan Birleşik Premium Hesap Sistemi artık kullanılabilir durumda.

- Basın Bülteni

World of Warplanes lansmanı hakkındaki Merlin'in Kazanı makalesini buradan okuyabilirsiniz.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warplanes kanatlandı geliyor
İlginizi Çekebilir