Wargaming, World of Warships'e yılbaşı etkinlikleri geldiğini duyurdu

Ersin Kılıç 22.12.2017 - 09:51
Ocak’ın ortasına kadar sürecek etkinliklerde oyuncuları savaş gemileri bekliyor

Yaklaşan yeni yılla birlikte geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Wargaming, popüler oyunu World of Tanks’in hem PC hem konsol hem de mobil sürümlerinde başlayan bir dizi yılbaşı temalı oyun içi etkinlik düzenlediğini duyurmuştu. Anlaşılan yeni yıl coşkusu bununla kalmadı. Wargaming, bugün yaptığı bir açıklamayla yılbaşı temalı etkinliklerin en az World of Tanks kadar beğenilen tarihi savaş gemileri simülasyonu World of Warships’e de sıçradığını açıkladı. North Cape Savaşı adı verilen ve tarihi bir olaydan esinlenerek tasarlanan etkinliğin, bugünden itibaren 17 Ocak’a kadar World of Warships’in çetin sularında devam edeceği belirtiliyor. Etkinliğe katılan oyuncular İngiliz Kraliyet Donanmasının en ünlü savaş gemilerinden biri olan Duke of York (York Dükü) kazanma şansı elde edecekler.

World of Warships’te yılbaşı etkinlikleri başlıyor

7. seviye savaş gemisi Duke of York’u kazanmak için oyuncular 5 aşamalı bir görev zincirini tamamlamak durumundalar. Bunu başaran kaptanlar sadece gemiyi elde etmekle kalmayacak, özel yeni yıl koleksiyonu kapsamında savaş gemilerinin parçalarını, fotoğraflarını, amblemlerini, bayraklarını ve madalyalarını da kazanabilecekler.

Duke of York’u filolarına ekleyebilen kaptanlar ise onunla oynadıkları ilk savaştan itibaren bir dizi yeni görevle karşılaşacak. Bu görevler boyunca oyuncuları aşağıdaki listede yer alan 6. seviye savaş gemilerini anında kazanma şansı bekliyor:

Ernst Gaede (Alman destroyeri)
La Galissonnière (Fransız kruvazörü)
Queen Elizabeth (İngiliz savaş gemisi)
Fushun (Pan-Asya destroyeri)
New Mexico (Amerikan savaş gemisi).

World of Warships’te yukarıdaki sürprizlerin yanı sıra geçtiğimiz yıl çok sevilen Gizli Santa (Secret Santa) etkinliği de başlamış durumda. İsteyen oyuncular bu etkinlik kapsamında sevdikleri bir başka takım arkadaşlarına oyun içi yeni yıl hediyesi gönderebiliyorlar.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warships’te yılbaşı etkinlikleri başlıyor
İlginizi Çekebilir