World War 3'ün Türkiye açık beta tarihleri açıklandı

Ersin Kılıç 24.09.2022 - 13:02
The 4 Winds Entertainment ve The Farm 51 tarafından yapılan açıklama ile World War 3'ün Türkiye açık beta tarihleri duyuruldu.

Erken erişim süreci devam eden World War 3 oyununun Türkçe yerelleştirme ile birlikte ülkemizde yayınlanacağı geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Türkçe ilk ekran görüntülerinin ardından oyun bir süre sessizliğe gömülse de sonunda beklenen açıklama geldi ve World War 3'ün Türkiye açık beta tarihleri açıklandı. Firmanın verdiği bilgiler ve beta detayları şu şekilde;

World War 3'ün Türkiye açık betası 29 Eylül'de başlıyor

World War 3'ün Türkiye açık beta tarihleri açıklandı

Steam üzerinden ücretsiz modele geçiş yaparak oyun severle buluşan Word War 3 Açık Beta sürümü üzerinden ücretsiz modele geçiş yapacak bu Açık Beta sürümü, geliştirici ekip için büyük bir dönüm noktasını temsil ediyor.  World War 3 Açık Beta Testi (ABT) yeni içerik güncellemesi ve yenilenmiş Smolensk haritası ile Steam'de oynaması ücretsiz modele geçerek 29 Eylül 2022 tarihinde oyun severlerle buluşacak. Kapalı Beta Testi sahipleri ise 26 Eylül 2022 tarihinden itibaren oyuna daha erken erişme şansı yakalayacak. 

Ayrıca 29 Eylül itibarıyla, Türkçe seslendirme dahil tam yerelleştirme ve yerel para birimi desteğinin de Açık Beta sürümüne girmesiyle, oyun severler Türk Lirası üzerinden çok daha avantajlı satın alım yapabilecekler. 

World War 3'ün Türkiye açık beta tarihleri açıklandı

  The Farm 51 tarafından geliştirilen World War 3, dünyanın dört bir köşesinde savaşabildiğiniz, taktiksel, çevrimiçi ve oyunculu bir FPS oyunu. Oyun severlere heyecanlı bir macera sunan World War 3'de takım bazlı çalışmalar yürüterek, geniş silah, araç, teçhizat ve dron kullanımıyla düşmanı alt etmek oyunun temel motivasyonunu oluşturuyor. "T4W'de, hem bu oyunla, hem de geliştirme aşamasındaki diğer projelerimizle başarmak istediğimiz, yeterince hizmet alamayan bölgelerle dünyanın geri kalanı arasındaki boşluğu doldurmak ve oyunları birer kültür köprüsü olarak kullanmak" sözleriyle T4W'ün rolünü anlatan TW4 Ürün Pazarlama Müdürü Uğur Ülger, bu hedefin arkasında yatan temel nedenini de şöyle ifade ediyor: "Yerel oyuncuların, yerel sunucular ve yerelleştirilmiş içerik ile küresel oyuncularla aynı seviyede bir deneyim yaşamasını istiyoruz."  

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 13:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2022 11:22
güzel oyun be
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2022 13:53
Konsol yol dimi
Kalan Karakter: 300 Gönder
World War 3'ün Türkiye açık beta tarihleri açıklandı
İlginizi Çekebilir