World War Z Aftermath duyuruldu

Ersin Kılıç 12.06.2021 - 00:24
World War Z Aftermath ilk oyunun görsel olarak geliştirilen ve yeni bölümler eklenen bir versiyonu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

World War Z Aftermath yayınlanan E3 2021 fragmanı ile birlikte duyuruldu. Devam filmi de yapım aşamasında olan World War Z özellikle Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı film ile birlikte popülerliğini tüm dünyada göstermiş ve 2019 yılında oyunu ile karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz dakikalarda duyurulan World War Z Aftermath ise 2019 yılında çıkan bu oyunun daha da geliştirilmiş bir versiyonu olacak.

World War Z Aftermath oyunu E3 2021 fuarında duyuruldu

World War Z: Aftermath ana oyun için sonradan çıkan Game of the Year versiyonundaki tüm içeriklere sahip olacak. Tabi buna ek olarak oyunun yenilenmiş sürümü için Saber Interactive bazı içerikler eklemeyi de ihmal etmemiş. Gelen bilgilere göre yeni karakterler, yeni yaratıklar, FPS kamera açısı ve yeni yakın dövüş dinamikleri bu versiyona eklenecek. Görsel olarak da bazı geliştirmeler içerecek olan oyunun PC ve geçtiğimiz nesil konsollar dışında PS5 ve Xbox Series X konsollarına geleceği de açıklandı. Oyunun yeni nesil sürümü 4K çözünürlük ve 60 FPS kare oranında çalışacak.

Bu içeriklerin yanı sıra oyuna yeni görevler ekleneceği de belirtilmiş. Roma, Vatikan ve Rusya'daki Kamçatka bölgesi dahil olmak üzere üç yeni bölge oyuna eklenecek. Co-op olarak oynayabileceğiniz gibi tek başınıza girdiğinizde yine yapay zeka destekli takım arkadaşlarına sahip olacaksınız. Oyunda ayrıca Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer, Exterminator, Dronemaster ve yeni eklenen Vanguard olmak üzere sekiz sınıf yer alacak.

World War Z Aftermath duyuruldu

Oyunun PC ve yeni nesil sürümüne sonradan Horde XL isimli bir mod ekleneceği ve bu modun eski konsollara gelmeyeceği de belirtilmiş. Henüz net çıkış tarihi verilmeyen World War Z Aftermath, bu yıl içerisinde 39.99$ fiyat etiketi ile satılacak. Yeni nesil konsol sürümlerinin ise 2022 yılına sarkacağı belirtilmiş. Eğer daha önce ana oyunu aldıysanız 19.99$ fiyat etiketi ile bu yenilenmiş sürüme yükseltme yapabileceksiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
World War Z Aftermath duyuruldu
İlginizi Çekebilir