World War Z'de filmdeki gibi hızlı zombiler ile karşılaşacağız

Ersin Kılıç 25.05.2018 - 13:27
Oyunun aksiyon dolu oynanış videosu yayınlandı

World War Z filminin devam halkasını beklerken geçtiğimiz Aralık ayında bir duyuru yapılmış ve aynı isimli bir oyun geleceği açıklanmıştı. Video Game Awards töreninde kısa bir video ile karşımıza çıkan World War Z için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. Ve bu videoda adeta zombi yağmuru bulunmakta. 

World War Z oyunu için yeni bir video yayınlandı

Henüz hakkında hala çok net bilgilere sahip olmadığımız World War Z'nin oynanış videosuna baktığımızda tıpkı filmde olduğu gibi akın akın zombi saldırısı ile karşılaşıyoruz. Yayınlanan bu yeni videoda da en az filmdeki kadar hızlı koşan zombiler ile karşılaşacağımızı görüyoruz. Oyun alanı olarak kapalı mekanlar dışında metro ya da açık alanlara da yer verilmiş. İlerleyişin nasıl olacağı ise hala belirsizliğini koruyor.

Co-op bir oynanış tarzını benimseyeceğe benzeyen World War Z'nin bu yeni videosu aksiyon anlamında oldukça doyurucu gözüküyor. Tabi aksiyon kısımları dışında oyunun neler sunacağı ve başka hangi özelliklere sahip olacağı konusunda yayınlanan yeni videoda da bir ibare göremiyoruz. Muhtemelen E3 fuarında bir kez daha karşımıza çıkacak oyunun yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 12:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2018 02:07
eğlenceli bişeye benziyo
Kalan Karakter: 300 Gönder
World War Z'nin yeni oynanış videosunda zombi yağmuru var
İlginizi Çekebilir