WoW: Legion'da oyuncular gizli bir boss buldu

Hürcan Köse 7.09.2016 - 13:16
Birlikten boss doğar
Öyle sanıyorum ki, buz dağının görünen kısmının küçük, görünmeyen kısmının ise devasa olduğu oyunlardan birisi de hiç şüphesiz World of Warcraft'tır. Her yeni genişleme paketinde oyunculara keşfetmeleri için tonlarca içerik sağlayan Blizzard bu kez de bizleri şaşırtmadı ve Legion'da bulunmaya müsait bir sürü gizl içeriği biz oyunculara sundu.

Şimdilik çok bir şey keşfedilmiş sayılmaz ancak keşfedilenler arasında Kosumoth herhalde en büyük önemi taşıyan keşiflerden birisidir. Kosumoth da ne ola ki? Kosumoth, gizli bir world boss. World boss dediğimiz şey de, bilmeyenler için açıklayayım, tüm oyuncuların bir grubun üyesi olmayı gerektirmeden saldırabildiği ve lootlayabildiği boss'tur.

Oyuncular adaya gizlenmiş mağaraları arıyor ve bu mağaralardan gizli eşyalar bulmaya çalışıyordu. Broken Shores'da bulunan ve oldukça iyi gizlenmiş olan bu mağaralarda oyuncular, karanlık küreleri buldu.

WoW: Legion'da oyuncular gizli bir boss buldu
Oyuncular daha sonra buldukları bu kürelerin Broken Shores'da bulunan Drak'thul adlı NPC'nin yanında duran kürelere benzer olduğunu fark etti. Eğer onun easter egg'ini açığa çıkarırsanız Drak'thul eski tanrıların dilinde konuşuyor ve bu kürelere tıklayabilmenizi sağlıyor. Hungering Orbs adıyla bilinen bu küreler haritanın dört bir yanına saçılmış durumda.

Daha sonra oyuncular biraz daha detaylı bir araştırma yaparak Drak'thul'un yanındaki haritada kürelerin nerelerde bulunduğuna dair ipuçları olduğunu fark etti. Oyuncular bu taşları buldu bulmasına da, hiçbir şey olmadı. Daha sonra birkaç deneme-yanılma yöntemi ile beraber bu taşlara belirli bir sıra ile basıldığı takdirde world boss Kosumoth'un ortaya çıkarıldığı anlaşıldı.

Boss tekrar çıkar mı, çıkarsa yine aynı şeyleri yapmak gerekir mi henüz bilinmiyor ancak daha Legion'da bulunacak çok fazla şeyin olduğuna eminiz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
berkkreb
berkkreb 8.09.2016 16:21
incelemeyi bekliyoruz hürcan bey birde rehber gelirse dadından yenmez
Kalan Karakter: 300 Gönder
WoW: Legion'da oyuncular gizli bir boss buldu
İlginizi Çekebilir