WoW: Legion'ın sonunda Sargeras'ı yok edebiliriz

Hürcan Köse 19.12.2016 - 08:57
Avatar da değil, gerçek olan
World of Warcraft: Legion'ın sonunda ne olacak, artık Burning Legion belasından kurtulup Old God belaları ile kapışmaya başlayacak mıyız, gerçekten hiçbirimiz bilmiyoruz. Ancak bildiğimiz bir şey var ki, o da Tomb of Sargeras'ın sonunda Sargeras'ın Avatar formu ile kapışacağımız.

WoW: Legion'ın sonunda Sargeras'ı yok edebiliriz
Ancak World of Warcraft evrenine ve bu evrende bulunan varlıkların doğasına aşinaysanız evrendeki iblislerin ancak ve ancak Nether'da öldürüldükleri takdirde tam olarak ölebileceğini biliyorsunuzdur. Aksi takdirde her ölümün ardından güç toplayıp geri döneceklerdir.

World of Warcraft'ın yapımcı-yönetmeni Alex Afrasiabi'nin Twitter üzerinden bir WoW oyuncusuna verdiği cevaba göre çok büyük ihtimalle bu paket Burning Legion'ın sonu olabilir.

WoW: Legion'ın sonunda Sargeras'ı yok edebiliriz
MyMindWontQuiet adlı kullanıcı Afrasiabi'ye "Selam, Sargeras gerçekten (Nether'da tekrar şekillenebilen) bir iblis oldu mu, yoksa hala iblis özelliklerine sahip (boynuzlar falan) bir Titan mı?" diye soruyor. Buna cevap olarak Afrasiabi de "Sargeras her şeyden önce bir Titan. #Argus biliyor" diyor.

Bunun üzerine yine aynı kişi "Teşekkürler. O zaman bu Sargeras'ın Nether'da tıpkı diğer iblisler gibi tekrar şekillenebileceği anlamına mı geliyor? Yoksa sadece tek bir cana mı sahip?" diye soruyor ve Afrasiabi de "Öldürün ve cevabını bulun," diyor.

Bu demek oluyor ki Sargeras ile kesin bir şekilde kapışacağız ve bu kez onu gerçekten yenip Legion'a bir son verme ihtimalimiz de oldukça yüksek. Elbette kendisi sadece Avatar of Sargeras'a da değiniyor olabilir ancak bekleyip göreceğiz.

#Argus knows.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
brightlord
brightlord 20.12.2016 18:20
Arkadaşlar ben lore'u pek fazla takip etmiyorum,yani pek bir bilgim yok oyunu oynamadığımdan,ama wod'sa outland paralel bir evrendi,gul'dan paralel evrenden gelen biriydi,onun ustaları,tanrıları,yani burning legion'da paralel bir evrenden gelen başka bir legion değil mi?Yani o burning legion'u yok etsen bile sargeras'ı öldürsen bile sadece paralel evrendeki başka bir sargeras'ı öldürmüş sayılmaz mısın ve paralel evrendeki burning legion'u yok etmiş sayılmaz mısın?Bu da demektir ki burning legion bu evrendeki hala orada bir yerde???Lore hakkında bilgisi olan varsa dinlemeye ve öğrenmeye açığım.
MK Okuru
MK Okuru 20.12.2016 20:35
aslında dediğin mantıklı. Sonuçta geçmişe giderek paralel evren yarattılar bir nevi. O evrenin de illaki burning legion'ı olmalı. Twisting nether da olmalı. Belki ilerde ek paket ayağına önümüze koyarlar.
brightlord
brightlord 20.12.2016 18:39
Neyse arkadaşlar baktım.Nether'de bir gerçeklik varmış.Yani Alternatif ya da ana evren'de sadece bir nether ve bir burning legion varmış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2016 16:28
Koskoca sargeras'ı o kadar kolay öldürtmezler ya,
yoksa öyle olsa WOW'un sonu gelmez mi?
MK Okuru
MK Okuru 20.12.2016 20:30
WoW evreninde asıl kötü burning legion değil. Void lord'ları
(hiçliğin efendileri). Sargeras, Void lordlarını yenmek için uğraşıyor aslında. Ama bayağı yoldan çıktı kendisi de bu amaç için. Hikaye kabaca böyle.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.12.2016 16:13
Wow un yeni karakterler yaratması lazım, Varian, Vol'jin, Garrosh... gibi önemli isimleri sağolsun öldürttüler. Eski kötü titanları ya da old godlar üstünden yürüyeceklerine sağlam bir senaryo ile yeni bir Villian yaratıp bize sunmaları gerekir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.12.2016 04:12
Sargeras ile doğrudan bir kapışma olamaz, wow oyuncuları da yapımcı da bunu biliyor, sargeras'ın kendisi bir kere raid ortamına sığmayacak bir boyutta. ayrıca güç bakımından ''hero'' ya yenilirse hikaye b.k olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2016 18:26
tek ek paket ile burning legionı bitirirsek blizzard hq yü yıkarlar tamam void lords falan muhabbetleri soktular ama base + exp ile 7 oyun diyelim 7 sinin sadece burning crusade i burning legion ile ilgili sayılır tek seferde saldırıp yok etmek ne
Kalan Karakter: 300 Gönder
WoW: Legion'ın sonunda Sargeras'ı yok edebiliriz
İlginizi Çekebilir