WoW Lich King Classic yüz seçeneklerini arttırıyor

Ezgi Çetin 3.05.2022 - 13:30
WoW Lich King Classic, oyunseverlerin bilgisayarlarına heyecan verici bir süprizle dönüyor. Efsane MMORPG’nin yenilenen yüzünde karakterler artık daha özel.

WoW Lich King Classic, efsane MMORPG’nin hayranlar tarafından en sevilen eklenti paketlerinden birini Classic serisine getirmeye hazırlanıyor. Wrath of the Lich King, hem antagonist Kral Arthas hem de o güne kadar görülmemiş mekaniklere sahip Icecrown Citadel kısmıyla oyun dünyasının mihenk taşlarından biri olmuşu. Lich King’in Classic evrenine dahil edilmesi yaklaşırken, eklentiyle ilgili detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. 

WoW Lich King Classic teknolojiyi klasikle buluşturuyor

Bu detaylardan biri, World of Warcraft Classic’in baş yapımcısı Holly Longdale tarafından su yüzüne çıkarıldı. Longdale, eklenti paketinde berber dükkanının da oyunseverlerle birleşeceğinin müjdesini verdi.

WoW Lich King Classic yüz seçeneklerini arttırıyor

Seriyi uzun zamandır takip edenlerin ve oynamış olanların bileceği gibi, World of Warcraft karakter özelleştirmeleri konusunda her zaman öncü bir oyundu. Gerek oyuna başlamadan önceki avatar yaratma ekranı, gerekse oyun içindeki kozmetik güncellemeleri hemen her WoW oyuncusunun kullandığı ve sevdiği bir özellikti. 

Elbette tüm bu kozmetikler, 2000’li yılların teknolojisiyle yapılıyordu. 2020’li yıllara gelindiğinde, 3D programlarının gelişmesi ve ekran kartlarının çok daha efektif çalışmasıyla karakter güncellemeleri bir sonraki seviyeye taşınıyor.

World of Warcraft serisinin Shadowlands eklentisiyle birlikte daha kapsayıcı bir çizgiye gittiği biliniyor. Wow Lich King Classic’te bir hayran favorisini oyuna dahil etmekle kalmayıp, çok daha gelişmiş bir berber dükkanını oyuncuların beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2022 21:11
abonelik fiyatı ne oalcak bu önemli olan. Bir de "antagonist" ne demek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2022 13:54
boş işlere devam
Kalan Karakter: 300 Gönder
WoW Lich King Classic yüz seçeneklerini arttırıyor
İlginizi Çekebilir