WoW: Shadowlands yeni içerik güncellemesi duyuruldu: Eternity's End!

Murathan Özlü 11.11.2021 - 23:46
Shadowlands yeni içerik güncellemesi bu akşam yayınlanan video ile duyuruldu. 9.2 güncellemesi Eternity's End Shadowlands hikayesine nokta koyuyor.

Shadowlands yeni içerik güncellemesi duyuruldu. Güncellemenin adı 9.2: Eternity's End.  Dün akşam World Of Warcraft Twitter hesabından yapılan gizemli bir paylaşımın ardından Shadowlands'in hikayesinin yeni bölümünün bu akşam TSİ: 21.00'de duyurulacağını öğrenmiştik.

 

Yaklaşık iki saat önce yayınlanan duyuru videosu ile Shadowlands'in yeni bölgesini, raid(baskın)'ını ve oynanışa gelen yenilikleri öğrendik. Shadowlands'in bundan önceki güncellemesi  Blizzconline 2021 sırasında yani Şubat ayında duyurulmuştu.

Shadowlands yeni içerik güncellemesi ve yeni bölge Zereth Mortis

Shadowlands'in 9.1 yaması Chains of Domination, bu paketteki düşmanımız Zovaal the Jailer'ın Warcraft evrenini sıfırlamak için yola koyulması ve bizim de yeni Covenant Anahtarları yaratıp beklemeye koyulmamız ile sona ermişti. Eternity's End ile birlikte Zovaal'ın peşinden gidecek ve Warcraft evreninde yaratılışın merkezi konumundaki Zereth Mortis'e adım atacağız.

WoW: Shadowlands yeni içerik güncellemesi duyuruldu: Eternity's End!
Zereth Mortis bölgesinde karşılaşacağımız ve Shadowlands'in önceki hikayesinden tanıdığımız Brokerların ayrı bir fraksiyonu olan The Enlightened bizi Haven adındaki bölgeye götürecek. Burası, oyuncuların 9.2 yaması boyunca vakit geçirecekleri ortak bölge olacak. Burada bulacağımız Cypher of The First Ones adındaki cihazı geliştirerek zaman içinde Zereth Mortis'i daha detaylı keşfedeceğiz.

Shadowlands yeni içerik güncellemesi ve yeni raid Sepulcher of The First Ones

 Shadowlands yeni içerik güncellemesi ile tabi ki yeni bir baskın (raid) da geliyor. 11 boss içerecek olan bu raidde, The Jailer'ın kontrolündeki Anduin Wrynn ve bazı tanıdık Dreadlordlar ile de savaşacağız. Raidin son bossu ise (en azından röportajlarda belirtildiği kadarıyla ) The Jailer olacak. Yani Shadowlands'in hikayesi, oyuncuların Zovaal (The Jailer) ile karşılaşmaları ile sona erecek.

WoW: Shadowlands yeni içerik güncellemesi duyuruldu: Eternity's End!

Ancak bu raid (baskın) oldukça tartışma yaratacak bir karar ile geliyor. Blizzard raidin açılacağı hafta oyuncuların Anduin'i mağlup etmelerinin ardından baskının o hafta sona ereceğini belirtti. Yani Anduin'den sonra karşılaşmamız gereken diğer üç boss raidin ikinci, yamanın ise üçüncü haftasında açılacak. Blizzard, bunun kasıtlı olarak verilmiş bir karar olduğunu ve hikaye akışında önemli bir rol oynayacağını belirtti.

Shadowlands yeni içerik güncellemesi

Eternity's End ayrıca Battle for Azeroth ile oyundan kaldırılan "Tier Setleri"ni geri getirecek. Sistemin detayları henüz tam olarak belli olmasa da oyuncular sonunda özledikleri zırh sistemine tekrar kavuşacaklar. Ayrıca Shadowlands'in yeni yaması ile birlikte 2 Efsanevi Eşya'nın aynı anda takılabileceği açıklandı.  Son olarak, mağazadan satın alınabilen karakter boostlama hakkı seviye 50'den seviye 60'a çıktı, fiyatı ise değişmedi.

Shadowlands yeni içerik güncellemesi 9.2: Eternity's End'in çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2021 17:16
Kozmik evrenden bir çikabilsek dalaran da kurban kesecem
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2021 15:54
Mart-Nisan ayını bulacak galiba güncelleme
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2021 11:17
Her ne kadar ilgimi ciddi şekilde kaybetmeme,wow haberi yapmanız sevindirdi beni ,emeğinize sağlık
Kalan Karakter: 300 Gönder
WoW: Shadowlands yeni içerik güncellemesi duyuruldu: Eternity's End!
İlginizi Çekebilir