WoW'dan yemek siparişi

Ömer Hakan Şimşek 3.06.2010 - 12:31
WoW'dan yemek siparişi
Everquest2 bir ilke imza atarak, oyunun oynarken /pizza komutu vererek pizza siparişi vermeyi ve acıkan oyuncuları bilgisayarın başından kalkmadan doyurmayı sağlamıştı. Benzeri bir uygulamaya Blizzard'da başlayarak MMORPG oyunlarında yeni bir dönemin başladığını haber veriyor.

Saatlerdir oyun oynuyorsunuz ve birden acıktığınızı hissettiniz. Fakat takım arkadaşlarınızı yüzüstü bırakmak istemiyorsunuz. Hemen /panda komutunu kullanıyorsunuz ve bir GM (Game Master: Oyun Yöneticisi!!!) siparişinizi almak için sizinle oyunda iletişim kuruyor. Siparişinizi veriyorsunuz ve kısa sürede yemeğiniz kapınıza geliyor. Yemek servisi için Pandaren Xpress ile anlaşan Blizzard oyun sıraasında sipariş veren herkese 30 dakikalığına geçici bir güç verecek. İlginç olan ise bu geçici güçlerin yararınıza olabileceği gibi zararınıza da olabileceği. (Buff veya Debuff)

Oyuncuların bilgisayar başındayken yemek yeme problemini çözen firmaların diğer temel ihtiyaçları daha hızlı karşılama konusundaki çözümlerini merakla beklerken, Blizzard'ın benzeri bir hizmeti Türkiye'de Lahmacun ile başlatması ise en büyük dileğimiz :)
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 07:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
WoW'dan yemek siparişi
İlginizi Çekebilir