WOW'un en iyisi!

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
WOW'un en iyisi!
"Kaliteli" ve "oyun" kelimeleri bir araya geldiğinde akla ilk gelen isimlerden olan Blizzard'ın milyonlarca oyuncuya sahip World of Warcraft oyununda bir ilk daha gerçekleşti. "Fall of the Lich King" isimli 3.3 yamasıyla beraber gelen bir görev zinciri ile alınabilen silah, görevler tamamlanarak bir Death Knight tarafından alındı.


İnanılmaz derecede emek ve sabır isteyen bu görev zinciri, ilk olarak Modk isimli bir Orc Death Knight tarafından tamamlandı. Amerika'daki Mal'ganis sunucusunda oynayan Modk, Juggernaut loncasının bir üyesi.


Peki Shadowmourne nasıl bir silah? Lich King'in efsanevi Frostmourne kılıcıyla oldukça benzer olan Shadowmourne, yakın savaşta kullanılan bir balta. Sadece Paladin, Warrior ve Death Knight oyuncularının alabildiği bu balta, güç olarak kendisiyle en benzer yakın savaş silahına bile inanılmaz fark atıyor. Yani eğer elinizde Shadowmourne'dan önceki en iyi 2H silah varken 10.000 DPS (damage per second - ortalama olarak saniyede verdiğiniz hasar miktarı) oynayabiliyorsanız, sırf Shadowmourne ile 15.000'i geçmeniz oldukça mümkün görünüyor.

WOW'un en iyisi!

Silahı elinize aldığınız zaman ortaya çıkan özel animasyonu da videodan izleyebilirsiniz. Sanırım ben de Shadowmourne çalışmalarına başlayacağım... WTB Primordial Saronite!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
WOW'un en iyisi!
İlginizi Çekebilir