WRC 7 adına iki adet yeni oynanış videosu yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 12.09.2017 - 13:17
Ne yazık ki videodaki profesyonel sürücü oyunla beraber verilmeyecek.

WRC, her sene olduğu gibi, gelişen ralli sekmesi oyunlara da yansıyor. 2000'lerin başından beri WRC: World Championship adıyla bilinen serinin yeni oyunu WRC 7, birkaç ay önce duyurulmuştu. Her zaman olduğu gibi yeni oyununu tanıtmak isteyen Kylotonn ve BigBen Games, WRC 7 adına iki adet yeni oynanış videosu yayınladı. Fakat bu sefer gerçek deneyime bir hayli yakın olduğunu göstermek için değişik bir yönteme başvurdu.

Profesyonel WRC Ralli sürücüsü Stéphane Lefebre'yi direksiyon koltuğuna oturtan yapımcılar, YPF Arjantin Rallisinde bulunan Corsica ve El Condor Track videoda göstermiş oldu. Oyun içinde  sürücü olarak sadece Stéphane değil, aynı zamanda Sébastien Ogier ve Jari-Matti Latvala gibi önemli Ralli sürücüleri olarak oynamanızı da sağlayan oyunda aracınızı oynadığınız yere göre modifiye edebilir ve aracınızı daha kolay kontrol edebilirsiniz. Big Ben Games, getireceğini "Epic Stages" ile oynanış süresini arttırmayı planlıyor. Her ralli etkinliğinin sonunda ortaya çıkacak olan "Epic Stages", oyuncuların deneyimlerini ölçecek

WRC 7, 15 Eylül 2017 tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacak. Birkaç ay önce yayınlanan WRC 7 fragmanına ise bu haberden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2017 13:56
Wrc bin bu seneki oyunu gerçekten güzel olacak özellikle dirt 4 saçmalığı dan sonra
Kalan Karakter: 300 Gönder
WRC 7 adına iki adet yeni oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir