Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

WWE 12'nin son güreşçisi belli oldu

Bayanlar baylar! Karşınızda...

WWE 12'nin son güreşçisi belli oldu
THQ yeni çıkacak Amerikan Güreşi oyunu WWE 12 için en son süperstarının belirlendiğini açıkladı.

Habere göre yeni ve son güreşçimiz Brock Lesnar. 2004 yılında WWE'den ayrılan Lesnar buradan UFC'ye geçmişti. IGN'e konuşan Lesnar WWE için ise "Orası olmasaydı şu anda bulunduğum mevkide olmazadım" diyerek WWE'nin hala kendisi için önemli olduğunu da vurgulamıştı.

"Şirketin açıklılığı ve Brock Lesnar için global medyada yaptıkları sayesinde ben yeni bir seviyeye ulaştım."

Aşağıda Lesnar'ın yayımlanan videosunu görebilirsiniz. WWE 12 önümüzdeki ay PS3, Xbox 360 ve Wii için çıkacak.

More WWE 12 Videos
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

wwe oyunlarında sevmediğim bir özellik hiç yeni bir maç türü olmuyo mesela 12-man tag team maçı yok bu çok kötü grafikleri iyi oynayış güzel ama yeni maç türleri gelse süper olur

0 puan
MO
MK Okuru

pc çıkmıyomu

0 puan
MO
MK Okuru

son karakter değil daha gçrülmemeiş 14 karakter var ancak DLC

0 puan
CC
Celtic Cross Baş Simyacı

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>12.10.2011 17:48:00 - afbilgin33 demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>12.10.2011 16:12:00 - drummerboy9 demiş ki:</b><br>ooooooo brock baba ya bir zamanlar UFC heavyweight şampiyonuydu cain velezquez e kaptırdı ama metalci yaşam tarzıyla çok sevdiğim sporculardandır kendileri:)</font></td></tr></table><br></center> sporcu mu aktör mü:D</font></td></tr></table><br></center> Hem sporcu hem aktör. UFC'de rol yeteneğine gerek yok ama WWE'de hem rol hem promo hemde güreş yeteneği önemli.

0 puan
A
afbilgin33 Simyacı

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>12.10.2011 16:12:00 - drummerboy9 demiş ki:</b><br>ooooooo brock baba ya bir zamanlar UFC heavyweight şampiyonuydu cain velezquez e kaptırdı ama metalci yaşam tarzıyla çok sevdiğim sporculardandır kendileri:)</font></td></tr></table><br></center> sporcu mu aktör mü:D

0 puan
CC
Celtic Cross Baş Simyacı

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>12.10.2011 13:12:00 - SlimShady demiş ki:</b><br>"Here Comes To Pain" sloganını gördüm de aklıma geldi, keşke o oyunun grafiğini falan geliştirip, 2011'deki fizik özelliklerini az daha geliştirip önümüze koysalar... </font></td></tr></table><br></center> Grafikleri zaten geliştirilmiş ama birazcık daha iyisini yapabilirlerdi ama WWE 12 bence en iyi WWE 12 oyunu olacak Here comes to pain i bile geçebillir puanı.

0 puan