WWE 13'ün kadrosu doğrulandı mı?

Ege Erkek 13.06.2012 - 17:20
Listede hangi güreşçiler var?
Yuke's tarafından geliştirilen WWE 13 için resmi bir video gelmişti. Her ne kadar THQ tarafından kaldırılsada, videoyu indiren kullanıcılar, tekrardan Youtube'a yüklemekten çekinmedi. Çıkış tarihi de bu sayede ortaya çıkmış olabilir. WWE 13, 1 Kasım 2012'de PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 konsolları için piyasaya sürülecek.

WWE 13'ün kadrosu doğrulandı mı?
WWE 13'ün resmi kadrosu duyurulmadı ancak, WWE ile ilgili en doğru haberleri yapan Wrestle Zone, WWE 13'ün kadrosunu duyurmuş. İzleyicilerin WWE ile ilgili en çok güvendiği site Wrestle Zone, kadro listesini " Modern Era Stars" ve " Attitude Era Stars" diye ikiye ayırmış. Ayrıca WWE'nin eski güreşçilerinden biri olan ve " X-Pac " adıyla anılan Sean Waltman Twitter'da:  
 
"Bir söylenti duydum. WWE 13'ün kadrosunda yer alıyorum, X-Pac olarak" demiş.
 
Evet, kadro listesini yayımlayalım: 
 
Modern Era Stars: Alberto Del Rio, Big Show, Booker T, Brock Lesnar, Brodus Clay, CM Punk, Chris Jericho, Christian, Cody Rhodes, Daniel Bryan, David Otunga, Dolph Ziggler, Epico, Heath Slater, Hunico, Jack Swagger, Jinder Mahal, John Cena, Justin Gabriel, Kane, Kevin Nash, Kofi Kingston, Mark Henry, Primo, R-Truth, Randy Orton, Rey Mysterio, Santino Marella, Sheamus, Sin Cara, Ted DiBiase, The Great Khali, The Miz, The Rock, HHH, Undertaker, Wade Barrett, Zack Ryder, Alicia Fox, Beth Phoenix, The Bella Twins, Eve Torres, Kelly Kelly ve Kharma.
 
Attitude Era Stars: Steve Austin, The Rock, Triple H, Undertaker, Shawn Michaels, Bret Hart, Eddie Guerrero, Edge & Christian, New Age Outlaws, Road Warriors, X-Pac, Vince McMahon, Shane McMahon, Stephanie McMahon, Mankind, Dude Love, Cactus Jack, Trish Stratus, Lita, Big Show, Kane, Davey Boy Smith, Vader, Mark Henry, Ken Shamrock, Godfather ve Big Bossman. 

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 10:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
WWE 13'ün kadrosu doğrulandı mı?
İlginizi Çekebilir