WWE 2K Battlegrounds duyuruldu

Ersin Kılıç 28.04.2020 - 10:29
2K Games, WWE serisine farklı bir hava katacak olan WWE 2K Battlegrounds oyununu duyurdu ve oyuna dair ilk detayları da paylaştı.

WWE 2K Battlegrounds resmi olarak duyuruldu. Birçok önemli markayı bünyesinde barındıran 2K Games, uzun bir zamandır WWE haklarına da sahip. Bildiğiniz gibi hemen hemen her yıl WWE 2K serisinin yeni oyunu ile karşılaşıyoruz. WWE 2K Battlegrounds ise bu seriyi farklı bir atmosfere ve daha eğlenceli bir oynanışa sokacağa benziyor.

WWE 2K Battlegrounds duyuruldu

Aslında Battlegrounds ismine de yabancı değiliz. Daha önce başta NBA olmak üzere bu ismi ve tarzı alan farklı oyunlarla da karşılaştık. İşte WWE 2K Battlegrounds'ta da tıpkı onlarda olduğu gibi daha farklı bir karakter tasarımı ve normalden daha farklı hareketler ile karşılaşacağız. Arcade tarzı bir aksiyon yapısına sahip olan ve en iyi WWE Superstar tasarımlarının, eşyalarının ve hareketlerinin yer alacağı oyunda tanıdık bir çok isimle de karşılaşacağız.

Tamamen yeni bir WWE oyun deneyimi yaşatmayı  WWE 2K Battlegrounds oyununun hangi platformlara çıkacağı ve çıkış tarihi konusunda ise henüz bir bilgi yok. Muhtemelen PC, PS4 ve Xbox One dışında Switch platformuna gelme ihtimali de bulunuyor. İlk tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2020 21:04
güzel oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
WWE 2K Battlegrounds duyuruldu
İlginizi Çekebilir