WWE Smackdown vs. Raw 2011 dağıtılıyor

Merlinin Kazanı 28.10.2010 - 15:51
Bu senenin WWE oyunu, mağazalara dağıtılmaya başlandı.

THQ, WWE SmackDown® vs. Raw 2011’in Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi, PlayStation®2 bilgisayar eğlence sistemi, PSP  (PlayStation Portable) sistemi için 29 Ekim tarihinde Türkiye’de satışa çıkacağını duyurdu.  Aral tarafından satışa sunulacak olan WWE SmackDown vs. Raw 2011 “T”,  unutulmaz anlar, türünün en iyisi yaratım araçları ve gerçek WWE kontrolünün yanı sıra serinin en geniş WWE kadrosuna sahip olan WWE SmackDown vs. Raw 2011 “T” (Genç) olarak derecelendirilmiştir.
 
Oyun endüstrisinin en tutkulu ve sadık hayran kitlesine benzersiz bir simülasyon sunmak için her yıl daha da çok çabaladiklarını belirten THQ Core Games İdari Başkan Yardımcısı Danny Bilson,  “WWE SmackDown vs. Raw 2011 hayranlarına serinin en heyecanlı ve en gerçekçi WWD deneyimini yaratması kesin olan inanılmaz yeni özelliklerle birlikte geliyor” diye konuştu.


 
WWE SmackDown vs. Raw serisi on yılı aşkın süredir video oyun dövüş kategorisinin liderliğini elinde bulundurduğunun altını çizen WWE Tüketici Ürünleri, Kıdemli Başkan Yardımcısı Jim Connelly, ”WWE SmackDown vs. Raw 2011 de serinin şimdiye kadarki en güçlü ve en heyecan verici halkası, Oyun, oyunculara gerçek WWD dövüşlerinin yürekleri ağızlara getiren anlarını ve heyecanını daha önce görülmemiş biçimde yaşatıyor” dedi.
 
WWE SmackDown vs. Raw 2011 Hakkında

Dünya çapında 50 milyonun üzerinde satmış olan ünlü WWE simülasyon deneyimi ve THQ’nun genişleyen WWE video oyun portföyünün vazgeçilmezlerinden WWE SmackDown vs. Raw 2011, oyunculara benzersiz WWE anları yaşatmak ve WWE Evreninde eşsiz yaratım ve karar verme özgürlükleri sunmak üzere geri dönüyor.

WWE SmackDown vs. Raw 2011 oyuncuların dinamik, sürekli değişen WWE dünyasında oyun deneyimlerini diledikleri gibi şekillendirebilecekleri, benzersiz güçler veriyor. Seriye yeni eklenen WWE Universe Modunda oyun senaryosu oyuncuların verdikleri kararlara göre değişecek ve yeni rekabetler, ittifaklar, şampiyonluk maçları ring içinde ve dışında anında gelişen WWE aksiyonlarına yol açacak. Popüler, hikaye tabanlı Road to WrestleMania modunda oyuncular soyunma odası alanlarında özgürce dolaşabilecek, rakip seçebilecek, doğaçlama biçimde maçlara katılabilecek ve yaptıkları seçimlerle kaderlerini daha aktif biçimde kontrol edebilecekler.

Serinin en önemli oyunlarından WWE SmackDown vs Raw 2011 benzersiz yaratım ve kişiselleştirme özelliklerini daha da ileriye taşıyor. Oyuncular Süperstarlarını, bitiriş hareketlerini ve hikaye tasarımlarını kişiselleştirmek için bir çok yaratım aracına sahip olacaklar. Ayrıca şimdiye kadar 10 milyondan fazla indirme sayısına ulaşmış, beğenilen WWE Community Creations özelliği üzerinde yapılan yenilikler sayesinde içerik aramak ve paylaşmak çok kolay olacak.

-Basın Bülteni

Yorumlar 39
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
WWE Smackdown vs. Raw 2011 dağıtılıyor
İlginizi Çekebilir