Xbox 20. yıl etkinliği duyuruldu

Eren Eroğlu 19.10.2021 - 20:14
Xbox'ın 20. yılını kutlamak için duyurulan Xbox 20. yıl etkinliği, gelmekte olan yapımlardan yeni bilgiler de barındıracak.

Xbox'ın 20. yaşının kutlanacağı yeni bir etkinlik resmî olarak duyurulmuş bulunuyor. 15 Kasım 2021'de düzenlenecek olan Xbox 20. yıl etkinliği, herhangi bir yeni oyun duyurusu içermeyecek olsa da, mevcutta bildiğimiz (Halo Infinite hikâye modu, Awoved veya Hellblade 2 gibi) oyunlardan bazı yeni bilgiler veya Xbox Game Pass kütüphanesine dâhil olacak yeni büyük oyunları bizlere gösterebilir.

Xbox 20. yıl etkinliği duyuruldu

Oyun dünyasındaki en başarılı yıllarından bir tanesini geride bırakmaya hazırlanan Xbox tarafından şu açıklama geldi; ''Bu, Xbox ekibi ve siz hayranlarımız için dikkate değer bir yıl oldu. Bethesda'yı aileye memnuniyetle karşıladık, haziran ayında yeni bir oyun listesi duyurduk ve yılın en yüksek puan alan oyunlarından ikisi olan Psychonauts 2 ve Microsoft Flight Simulator'ı Xbox Game Pass'e dâhil ettik. Sea of Thieves, 25 milyon oyuncuya ulaştı ve Series X cihazına olan tutkunuz 'mini buzdolabı' fikrini gerçek bir proje hâline getirdi. Oyuncularımız, yaptığımız her şeyin merkezinde ve inanılmaz desteğiniz için daha minnettar olamazdık.''

Xbox 20. yıl etkinliği duyuruldu

Ayrıca, 2021 yılının Xbox için henüz bitmediğini ve önümüzdeki üç ay boyunca üç büyük oyun çıkaracaklarını belirten şirket; Age of Empires IV (28 Ekim), Forza Horizon 5 (9 Kasım) ve Halo Infinite (8 Aralık) gibi isimlerin çıkışlarına hazırlanıyor. 15 Kasım 2021'de düzenlenecek olan Xbox 20. yıl etkinliğinin, daha çok Xbox'ın 20. yılına odaklı olacağını ve herhangi bir yeni oyun duyurusu içermeyeceğini tekrardan belirtmiş olalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox 20. yıl etkinliği duyuruldu
İlginizi Çekebilir