Xbox 360, E3'te 5 bombayla şov yapacak

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
Xbox 360, E3'te 5 bombayla şov yapacak
Microsoft'un yeni nesil konsolu X360, kullanıcılarına yakın zamanda oldukça kaliteli yeni oyunlar sunacak. Bunlardan bazıları Multiplatform, ama bazıları da sadece konsola özel oyunlar, üstelik oldukça da dikkat çekiciler. Haziran ayında Los Angeles'da düzenlenecek olan E3 fuarında, Microsoft'un 5 müthiş oyunla gövde gösterisi yapması bekleniyor. İşte o oyunlar:

5. XCOM: 2K Games'in yeni duyurduğu bu FPS oyunu, Bioshock 2'nin geliştiricisi 2K Marin tarafından hazırlanıyor. Bünyesinde stratejik elementler de barındıracak olan bu yapım, PC'nin dışında sadece X360 için çıkacak.

4. Crackdown 2: Dilediğiniz gibi özgürce dolaşıp, ortalığı yakıp yıkmaya ne dersiniz? İlki beğeni toplayan Crackdown 2, bu kez fantastik çoklu oyuncu seçenekleri ve 4 kişilik Co-op deneyimiyle oyuncuları ekranların başına çivilemeye aday.

3.Fable III: Molyneux'dan belki de en çok beklenecek tek oyun; Fable III. Oyuna getirilen bazı gerçekçi yönler, oyuncular tarafından bakalım ilgi görecek mi? Örneğin, ekrandaki göstergelerin artık kaybolması ve oyunun ilk aşamalarında hiç bir savaşın olmayacağı gibi. Yine de Fable III, yılbaşındaki en güzel hediyelerden olacak.

2.Halo Reach: Microsoft, en kârlı serisini bitirmeye niyetli değil. Her ne kadar Bungie, Microsoft ile olan bağını sonlandırsa da, Halo evreni için yeni çalışmalardan kendini alı koyamıyor. Halo Reach, yeniden elden geçirilmiş görselleri, detaylı çoklu oyuncu modları ve derin senaryosuyla milyonlar satacaktır.

1. Gears of War 3: Henüz yeni resmi duyurusu geldi, ama oyuncular zaten uzun süredir bu oyunu bekliyordu. İlk iki oyun toplamında 12 milyondan fazla satan Gears of War, destansı seriyi üçleyerek sona erdiriyor. Marcus'a katılmak isteyenler tek sıra oluştursun!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox 360, E3'te 5 bombayla şov yapacak
İlginizi Çekebilir