Xbox’a Fallout Teması

İlkay Eren Kartal 8.03.2024 - 00:53
Bethesda’nın sevilen markası Fallout’un dizisi Xbox Series konsollarına dinamik arka plan teması olarak eklendi. Üstelik bedava.

Microsoft son olarak Xbox Series X/S konsolları için yeni bir dinamik arka plan çıkardı. Arka plan ise Prime Video’nun gelmekte olan Fallout televizyon dizisi temalı. Arka plan videosunda Ella Purnell’in karakteri ortaya çıkıyor. Karakter Vault'ta ortaya çıkıp Westeland'a doğru ilerliyor. Güzel bir arka plan, izlemesi insana tatmin hissi veriyor ama en iyi noktası kesinlikle tamamen ücretsiz olması.

Xbox Konsollarına Fallout Teması

Dinamik arka plan yalnızca Xbox Series konsollarında mevcut. Kullanmak için konsolunuzda ‘Kişiselleştirme’ sekmesine gidin. Ardından ‘Arka planlarım’ seçeneğinden ‘dinamik arka planlar’ı seçin. Orada Fallout arka planını göreceksiniz.

Prime Video’nun Fallout dizisi 11 Nisan’da bizlerle olacak. Tüm bölümler aynı anda erişilebilir olacak. Kamera arkasında bizleri Westworld’ün yaratıcıları Lisa Joy ve Jonathan Nolan karşılıyor. Oyuncu kadrosunda ise Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins, Micheal Emerson ve Kyle MacLachlan var.

En son fragman yenilerde yayınlandı ve daha çok dünyanın korkunçluğu ve şiddeti üzerine yoğunlaşıyor. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 07:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2024 12:12
Bayağı güzelmiş, keşke PS5'de eskisi gibi şu tema değişikliğine izin verse mevcut arayüzü maalesef sıkıcı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox’a Fallout Teması
İlginizi Çekebilir