XBox, Çöldeki Fırtına...

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
XBox, Çöldeki Fırtına...
Yazılım devi Microsoft, yeni jenerasyon oyun konsolu Xbox 360’ın piyasaya çıkışını kutlamak üzere çölde gerçekleşecek sıra dışı bir parti vermeye hazırlanıyor. 21 veya 22 Kasım tarihinde gerçekleşmesi beklenen dev parti boyunca önceden seçilmiş oyuncular 24 saat boyunca, Güney Kaliforniya’nın kavurucu sıcağında yiyip, içip, oyun oynayacak.

Microsoft yeni jenerasyon oyun konsolu Xbox 360’ı çılgın bir kutlama partisi ile piyasaya sürmeyi planlıyor. Güney Kaliforniya’nın kavurucu sıcağında, çölün tam ortasında geçecek partide, dünya çapından binlerce seçkin oyuncu 24 saat boyunca bir yandan müzik dinleyecek, bir yandan yiyip içecek ve bir yandan da tabi ki sabırsızlıkla beklenen Xbox 360 oyunlarını ilk kez oynamanın tadını çıkaracaklar.

Parti alanına Microsoft tarafından yeterli sayıda Xbox 360 sitemleri, yüksek netlikli monitörler ve çevresel ses sitemleri döşenecek. Parti alanında ayrıca yiyecek ve içecek standlarının yanı sıra canlı eğlence platformları döşenecek. Ayrıca herkese çeşitli hediyeler verecek. Partinin en merak edilen bölümü ise belli bir süredir üzerinde gizemli bir reklam kampanyası yürütülen, “Hex168” isimli bir alternatif gerçeklik oyunu.

Kaynak: Hürriyetim
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
XBox, Çöldeki Fırtına...
İlginizi Çekebilir