Xbox Developer Direct Duyuruldu

Tunay Şahin 10.01.2024 - 10:53
Xbox Developer Direct, 18 Ocak'ta en heyecan verici oyunlara derinlemesine bakış sunacak. Indiana Jones, Avowed ve Hellblade II gibi oyunlar öne çıkacak.

Microsoft, 18 Ocak Perşembe günü saat 23:00'da gerçekleşecek olan Xbox Developer Direct etkinliğini duyurdu. Bu etkinlikte, oyuncuların merakla beklediği birkaç önemli oyun hakkında güncellemeler sunulacak.

Xbox Developer Direct, Heyecan Verici Oyunlara Derinlemesine Bir Bakış Sunacak

Xbox Developer Direct, Türkiye saati ile 23:00'da başlayacak. Microsoft'un birinci parti stüdyolarının bazı öne çıkan oyunları derinlemesine incelenecek. Xbox Wire makalesinde öne çıkan oyunlar olarak Oxide Games'in geliştirdiği Ara: History Untold, Obsidian'ın geliştirdiği Avowed, Ninja Theory'nin geliştirdiği Senua's Saga: Hellblade II ve Machine Games'in geliştirdiği Indiana Jones belirtiliyor.

Xbox Developer Direct, Heyecan Verici Oyunlara Derinlemesine Bir Bakış Sunacak

Indiana Jones oyununun ilk oynanış fragmanı, geliştirici yorumları eşliğinde oyunun konusu ve ortamına odaklanacak. Avowed ve Ara: History Untold oyunlarına ilişkin detaylı bir analiz sunulacak. Xbox, Hellblade II'yi Ninja Theory'nin Cambridge stüdyosunun perde arkasına bir bakış olarak tanıtıyor, burada ekip devam oyununun yaratılış sürecini paylaşacak. Bu sunumda herhangi bir yeni oynanış videosunun olup olmadığı ise henüz net değil.

Microsoft ayrıca, Activision Blizzard'ın Direct'te herhangi bir güncelleme sunmayacağını belirtiyor, ancak yıl içinde daha fazla haber bekleniyor. Activision, geçtiğimiz yıl Microsoft tarafından satın alınmıştı.

The Direct'in süresinin bir saat olacağı ve ZeniMax Online tarafından sunulacak olan The Elder Scrolls Online Global Reveal'ın etkinlikten kısa bir süre sonra gerçekleşeceği belirtiliyor.

Indiana Jones, 2021'de duyurulduğunda sadece bir teaser videosu yayınlanmıştı. Obsidian'ın birinci şahıs fantezi rol yapma oyunu Avowed, 2020'de tanıtılmış ve bu yıl piyasaya sürülmesi bekleniyor. 2022 Xbox Showcase'de, sıra tabanlı strateji rol yapma oyunu Ara: History Untold tanıtılmıştı. İlk Xbox Series X/S oyunu olan Senua's Saga: Hellblade II ise 2019'da duyurulmuş ve en son Game Awards'ta tanıtılmıştı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 06:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2024 15:11
Fable ?
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2024 17:56
Fable için planlanan tarih 2025 miş. Onun için de seneye özel showcase yaparlar muhtemelen.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Developer Direct Duyuruldu
İlginizi Çekebilir