Xbox Game Pass kütüphanesine yeni oyunlar ekleniyor

Alparslan Gürlek 6.01.2021 - 14:53
Microsoft Xbox Game Pass kütüphanesi için eklenecek birkaç yeni oyun duyurdu. EA Play için ise biraz daha var gibi görünüyor.

Microsoft'un abonelik hizmeti Xbox Game Pass Konsol, PC ve Android için yeni oyunları kütüphanesine eklemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi bazı oyunlar çıktıkları gün direkt olarak sisteme ekleniyor, bazıları ise sonradan kütüphaneye dahil oluyor. Aynı zamanda şu anda konsol tarafında Xbox Game Pass Ultimate sahibiyseniz EA Play kütüphanesine erişiminiz de söz konusu ve bunu abonelik ücreti dışında hiçbir ekstra ücret ödemeden yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda bu yıl içinde Xbox Game Pass For PC ve Ultimate üyeleri de Windows 10'da hiçbir ek ücret ödemeden EA Play'i edinebilecek.

Xbox Game Pass kütüphanesine gelecek yeni oyunlar ve Aralık ayında gelenler

İlk olarak hem Android, hem konsol hem de PC platformlarına 7 Ocak tarihinde Injustice 2 gelecek. Bunu takiben 14 Ocak, birçok ödül almış sanatsal yönü çok güçlü ve gerçekten güzel bir oyun olan What Remains of Edith Finch kütüphaneye ekleniyor. Daha önce de duyurulduğu gibi Bloober Team tarafından geliştirilen The Medium da çıktığı gün Xbox Game Pass sistemine dahil edilecek. Bu da 28 Ocak tarihini işaret ediyor.

Xbox Game Pass kütüphanesine yeni oyunlar ekleniyor

Gelecek oyunların tamamı şöyle:
- eFootball PES 2021 Season Update (Android ve Konsol) - 7 Ocak
- Injustice 2 (Android, Konsol ve PC) - 7 Ocak
- The Little Acre (Android ve Konsol) - 7 Ocak
- Neoverse (PC) - 14 Ocak
- Torchlight III (Android ve Konsol) - 14 Ocak
- What Remains of Edith Finch (PC) - 14 Ocak
- YIIK: A Postmodern RPG - 14 Ocak

Aralık ayında sisteme The Elder Scrolls V: Skyrim (konsol ve mobil), Among Us (PC) ve The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (PC) eklenmişti. Aynı zamanda aboneliğe üye olan kullanıcılar bu oyunları üyelikleri boyunca %20'ye varan indirimler ile (VGC Aracılığıyla) alabilecekler. Xbox Game Pass ve EA Play kütüphanelerinin birleşmesi ise PC için biraz daha zaman alacak gibi görünüyor. Aralık ayında konsol için Xbox Game Pass Ultimate'e eklenen bu özellik sayesinde konsol oyuncuları Electronic Arts oyunlarını sisteme abone olarak oynayabiliyorlar. PC ve diğer platformlar için ise bu yıl bu özelliğin ekleneceğini belirtiyorlar.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde hepsiburada üzerinden konsol fiyatlarının düştüğü haberini yapmıştık. Ne yazık ki temenni etmemize rağmen hevesimiz yine kursağımızda kaldı ve fiyatlar tekrar eski haline getirildi. O yazımızda böyle bir fiyat düşüşüyle Game Pass sistemini kombine ederek mutlu bir konsol oyunculuğu profili hayal etmiştik, yine hayallerde kaldı. Peki sizler bu abonelik sistemi hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.01.2021 09:41
Oyunlar leş. Eaplay'in acilen gelmesi lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2021 11:03
android nasıl oluyor programda yok android oyunları?
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2021 23:40
Xcloud üzerinden oluyor galiba
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass kütüphanesine yeni oyunlar ekleniyor
İlginizi Çekebilir