Xbox Game Pass Mart 2024 Oyun Listesi Güncellendi

Tunay Şahin 19.03.2024 - 18:47
Xbox Game Pass, Mart 2024'te Diablo IV, The Quarry, Evil West ve daha fazlası gibi dikkat çekici yeni oyunlarla güncellendi.

Xbox, Mart 2024 itibarıyla Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek yeni oyunların listesini paylaştı. Bu yeni eklemeler arasında, bazıları Nisan ayının ilk günlerinde olmak üzere, dikkat çekici başlıklar yer alıyor. Özellikle, The Quarry 20 Mart'ta, Evil West 21 Mart'ta ve Diablo IV ise 28 Mart'ta Game Pass abonelerinin erişimine sunulacak. Ayrıca, Terra Invicta, Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged ve Open Roads gibi oyunlar da Mart ayı içinde abonelere sunulacak.

Xbox Game Pass'e Nisan Ayında Gelen Yeni Oyunlar

Xbox aynı zamanda Nisan ayının başlarında Game Pass'e eklenecek yeni oyunları da duyurdu. Bu oyunlar arasında Ark: Survival Ascended 1 Nisan'da, F1 23 ve Superhot: Mind Control Delete ise 2 Nisan'da oyuncularla buluşacak. Geçtiğimiz haftalarda Game Pass'ten ayrılan Shredders ve Hardspace: Shipbreaker gibi oyunlara rağmen, Mart ayının ve gelecek dönemin güçlü bir oyun listesiyle tamamlanacağı belirtiliyor.

Xbox Game Pass'e Nisan Ayında Gelen Yeni Oyunlar
İlginizi Çekebilir: Diablo 4 Başlangıç Rehberi

The Quarry, geliştiricisi Supermassive Games tarafından yapılan ve Hollywood aktörlerini de içeren, mizah ve sürpriz dolu bir hit olarak öne çıkıyor. Supermassive, yakın zamanda işten çıkarmalarla karşılaşsa da, stüdyo hakkında olumlu söylentiler devam ediyor. Ayrıca, Until Dawn film uyarlamasının geleceği ve beklenen yeniden yapımın ekran görüntüleri de dahil olmak üzere çeşitli haberlerle gündemde kalmaya devam ediyor.

Diablo IV, Activision ve Blizzard'ın Game Pass platformunda sunulan ilk oyunu olma özelliğinde. 26 Mart'ta RTX yükseltmesi alacak olan Diablo IV, platformun dikkat çeken başlıklarından biri. Evil West gibi göz ardı edilebilecek oyunlar ve bazı Day One lansmanları ile birlikte, Xbox Game Pass Mart 2024 için heyecan verici bir liste sunuyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2024 17:04
Güzel oyun…
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2024 13:35
Game Pass'teki fiyat/performans BİM'in ürünlerinde yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass Mart 2024 Oyun Listesi Güncellendi
İlginizi Çekebilir