Xbox Game Pass Texas Chain Saw Massacre ekleniyor

Taylan Bal 20.08.2023 - 07:47
Xbox Game Pass, oyun içeriklerini yenileyerek bu kez korku oyunu The Texas Chain Saw Massacre’ı ekliyor.

Day one oyunlar, Xbox Game Pass abonelerine, abonelik ücretlerini aşmadan yeni çıkan oyunları oynama fırsatı sunan ana avantajlardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Xbox Game Pass'e korku oyunu The Texas Chain Saw Massacre ekleniyor

Ağustos ayı, Xbox Game Pass oyunları için day one deneyimler açısından oldukça hareketli geçiyor. 29 Ağustos'ta, Xbox Game Pass aboneleri retro RPG Sea of Stars’ı oynayabilecekken, 31 Ağustos'ta bazı bölgelerdeki oyuncular, oldukça beklenen "Starfield"i deneyimleyebilirler. Ancak bu tarihlerden önce, Xbox Game Pass aboneleri, abonelikleriyle The Texas Chain Saw Massacre’ı da oynayabilecekler.

Xbox Game Pass'e korku oyunu The Texas Chain Saw Massacre ekleniyor

The Texas Chain Saw Massacre ile yeni bir korku deneyimi

The Texas Chain Saw Massacre, ünlü 1974 yapımı korku filmine dayanan yeni bir asimetrik çok oyunculu korku oyunudur. Oyunda üç katil, klasik film temalı haritalarda dört talihsiz hayatta kalanı avlıyor. 

Benzer oyunlardan farklı olarak, The Texas Chain Saw Massacre, eleştirmenlerden genellikle olumlu yorumlar aldı. Bu, türün hayranları için oldukça cazip görünüyor ve Xbox Game Pass aracılığıyla oynanabilecek olması, abonelerin oyunu denememesi için neredeyse hiçbir neden olmadığı anlamına geliyor.

İlginizi Çekebilir: Texas Chain Saw Massacre fragmanı

Offline seçenek olmayacak

Ancak, The Texas Chain Saw Massacre, tamamen çevrimiçi bir çok oyunculu deneyim. Yani herhangi bir çevrimdışı seçeneği bulunmuyor. Bu durum, bazı oyuncuların oyunu tercih etmelerini engelleyebilir. Ancak, Xbox Game Pass üzerinden sunulan The Texas Chain Saw Massacre'ın popülasyonunun azalması durumunda kapanma riskini en aza indireceği düşünülüyor.

The Texas Chain Saw Massacre'ın bu hafta sonu boyunca oyuncu sayısını artırmak için yürütülen pazarlama kampanyası da oyuncu sayısını artırabilir. Hatta, bu oyunu tanıtmak amacıyla AEW Dynamite'ta tuhaf bir "Texas Chain Saw Deathmatch" bile düzenlendi. Xbox Game Pass, yeni ve popüler oyunlarla içeriği zenginleştirerek oyun severlere heyecan verici deneyimler sunmaya devam ediyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2023 19:01
Oyun çöküp duruyor oynanmıyor ki
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass Texas Chain Saw Massacre ekleniyor
İlginizi Çekebilir