Xbox Game Pass Ultimate 2 ücretsiz oyun veriyor

Berkcan Aktürk 30.06.2023 - 00:46
Xbox Game Pass Ultimate, Temmuz 2023 için 2 yeni oyunu ücretsiz yapıyor. Aboneler Games With Gold Line-up kapsamında, Darkwood ve When The Past Was Around oyunlarına sahip olabilecekler.

Xbox Game Pass Ultimate 2 ücretsiz oyun veriyor. Aboneler, Temmuz 2023 Games With Gold Line-up kapsamında, Darkwood ve When The Past Was Around oyunlarına sahip olabilecekler.

Birçok kişinin bildiği gibi  Xbox Game Pass Ultimate, Game Pass'in devasa kataloğunu GwG dahil olmak üzere, Xbox Live'ın avantajlarıyla ve çeşitli avantajlarla birleştiriyor. Örneğin, Xbox Game Pass Ultimate avantajları, geçmişte Hi-Fi Rush için DLC içeriği, Walmart Alışverişçileri için avantajlar ve Peacock gibi şeylere abonelikler içeriyordu. Evet, lafı fazla uzattığımıza göre içeriğimize devam edebiliriz.

Xbox Game Pass Ultimate'te iki oyun daha ücretsiz oluyor

Ultimate'a sığdırılan muazzam kalite nedeniyle, hayranlar oyunlardan daha fazlasını talep edebilirler. Ancak, oyunlar her zaman en önemli belirleyici unsur olarak kalacaktır. Verilen oyunlardan ilki, Hayatta kalma korku oyunu olan Darkwood, 1-31 Temmuz tarihleri arasında, When The Past Was Around ise 16 Temmuz - 15 Ağustos tarihleri arasında oynanabilecek.

 Xbox Game Pass Ultimate 2 ücretsiz oyun veriyor

İlginizi çekebilir: Xbox Game Pass fiyatı zamlandı

Oyunları kısaca anlatmak gerekirse:

Darkwood, gece-gündüz döngüsünün temel belirleyici özellik olduğu bir hayatta kalma korku oyunudur. Oyuncular gündüzleri silah ve malzeme bulmak için Darkwood dünyasını keşfedecek. Ancak geceleri, Darkwood'un yaratıklarından saklanmak ve onlarla savaşmak için tekrardan maceralara atılacak.

Yelpazenin diğer ucunda ise, Eda ve Owl adlı iki karakter arasındaki aşk ve kayıp hikayesini anlatan, bir tıkla ve göster macera oyun olan When The Past Was Around yer alıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 12:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass Ultimate 2 ücretsiz oyun veriyor
İlginizi Çekebilir