Xbox Game Pass üyelerine Quake 2 Remastered verilebilir

Taylan Bal 8.08.2023 - 12:33
Yeni sızıntı, Microsoft'un Xbox Game Pass üyelerine yakın tarihte Quake 2 Remastered verebileceğini gösteriyor.

Taze bir sızıntı, QuakeCon 2023 etkinliği sırasında Xbox Game Pass'e sürpriz bir şekilde eklenecek olan Quake 2 Remastered oyununun duyurulabileceğini gösteriyor.

Quake 2 Remastered verilecek olabilir

Microsoft, ZeniMax Media ve bağlı kuruluşlarını satın almasının temel nedenlerinden birinin Xbox Game Pass için oyunlar edinmek olduğunu belirtmişti ve Quake 2, id Software/Bethesda/ZeniMax Media çatısı altına girdiğinden, oyunun remastered versiyonunun ilk gün Xbox Game Pass'e gelmesi muhtemel görünüyor.

QuakeCon, çoğunlukla Quake'e adanmış yıllık bir etkinlik olmasının yanı sıra diğer Bethesda oyunlarına da ilgi gösteren bir etkinliktir. QuakeCon, geleneksel olarak bazı sürpriz duyurulara ev sahipliği yapıyor. Birkaç yıl önce ilk Quake oyununun remastered versiyonu da sürpriz bir şekilde bu etkinlikte duyurulmuştu. Şimdi çıkan dedikodulara göre, Quake 2 remaster versiyonuyla tarih yine kendini tekrarlayacak gibi görünüyor.

Xbox Game Pass üyelerine Quake 2 Remastered

Bu, Quake 2 remaster versiyonu hakkında ilk kez duyduğumuz bir şey değil. Bu noktada, oyunun QuakeCon'da duyurulmaması daha şaşırtıcı olurdu. Aynı zamanda, oyunun gölgelenen bir şekilde Xbox Game Pass'e gelmeyeceği konusunda bazı şüpheler olabilir. Bu son sızıntı, güvenilir içeriden billbil-kun tarafından yapıldığı için diğer oyun "sızıntılarından" çok daha gerçekçi görünüyor.

Game Pass üyelerini harika bir deneyim bekliyor

Quake 2, genellikle yapılmış en iyi birinci şahıs nişancı oyunlarından biri olarak övgüyle anılıyor. Bu oyunun, özellikle daha geniş bir kitleye ulaşabileceği Xbox Game Pass platformunda geri dönmesi harika olacak. Bu sayede normalde Quake 2 gibi eski bir oyunu denemeyi düşünmeyecek olanlar, oyunu daha fazla denemeye teşvik edilebilirler.

Xbox Game Pass ile oyunu oynamayı planlayanlar, Quake 2'nin kampanyasının çok oyunculu desteği olduğunu ve oyunun aynı zamanda çeşitli çok oyunculu modları içerdiğini unutmamalıdır. Dolayısıyla, remaster versiyonunda da tüm bu özelliklerin yer alması durumunda, Game Pass üyeleri arkadaşlarıyla birlikte oynamak için harika bir deneyim yaşayabilirler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 21:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2023 18:02
Harika
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass üyelerine Quake 2 Remastered
İlginizi Çekebilir