Xbox game Pass, yakında Nintendo Switch'e de gelebilir

Ahmet Özçilingir 22.02.2019 - 16:48
Xbox Nintendo ortaklığı mı?

Bir süredir söylenti şeklinde dolaşan haberin gerçekleşme ihtimali gün geçtikçe artıyor. Xbox Game Pass'in çok yakında Nintendo Switch'e geleceği güçlü kaynaklar tarafından dillendirilmeye başladı. Microsoft, Xbox Game Pass platformunda sunduğu oyunlara, Nintendo Switch üzerinden de erişilmesini sağlayacak yeni bir sistem üzerine çalışıyor. Daha önce Xbox'ın patrronu Phil Spencer, Game Pass sisteminin kapsama alanını genişletmek istediklerini, Game Pass'i farklı platformlarda da kullanılabilen yeni bir kütüphaneye dönüştürmek istediklerini belirtmişti. Xbox'ın, oyun dünyasının Netflix'i olma hedefinin olduğu da belirtilmişti.

Microsoft, Nintendo ortaklığı: Game Pass Nintendo Switch'e gelecek mi?

Microsoft'un bulut tabanlı oyunculuk ile ilgili önemli yatırımlar yaptığı biliniyor. xCloud adlı teknolojiyi geliştiren Microsoft, Nintendo ile işbirliğine girerek, Game Pass kütüphanesini steram yoluyla Nintedno Switch'e getirebilir. Bu anlaşma karşılıklı mı olacak yoksa tek taraflı mı bilemiyoruz. Aynı teknoloji yardımıyla Nintendo oyunlarını Xbox kanadında görebilir miyiz? Belki de çok uçuk bir düşünce ancak iki tarafın Game Pass konusunda anlaştığı ve duyurunun 2019 yılı içinde yapılacağı iddia ediliyor. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2024 22:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2019 10:03
Game Pass oyun dünyasının geleceğidir. Sony içine kapanık kalmaya devam etsin şimdilik iyi gibi gözükebilir ama son gülen Microsoft olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 23.02.2019 03:15
Switch coşacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass, yakında Nintendo Switch'e de gelebilir
İlginizi Çekebilir