Xbox Game Pass'e 6 yeni oyun daha Haziran ayında eklenecek

Ahmet Özçilingir 26.05.2018 - 12:01
Beklentilerinizi düşük tutun

Microsoft'un dijital oyun kütüphanesi Xbox Game Pass büyümeye devam ediyor. Xbox Game Pass oyun kütüphanesine Haziran ayı itibariyle yeni oyunlar eklenecek.

Xbox Game Pass oyun kütüphanesine bir çok yeni oyun eklendi

Haziran ayı itibariyle Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek olan oyunlar açıklandı. Xbox Game Pass abonelerinin ücretsiz olarak indirip oynayabileceği oyunlar şunlar;

*MotoGP 17

*Mega Man Legacy Collection 2

* The Technomancer

*Wasteland 2: Director's Cut

*Disneyland Adventures

*Next Up Hero

Tabii Xbox Game Pass'e haziran ayı itibariyle eklenecek olan bu oyunların çok büyük çaplı yapımlar olduğunu söylemek oldukça zor. Xbox Game Pass üyeliğinin aylık 29 tl'lik bir ücreti var. Eğer  Xbox Game Pass kütüphanesinde hangi oyunların bulunduğunu görmek ve oyunları test etmek isterseniz 14 günlük bir ücretsiz deneme süresi olduğunu belirtelim.

Microsoft'un dijital oyun servisi Xbox Game Pass, üyelerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Abonelik sistemiyle çalışan Xbox Game Pass, üyelerine yüzlerce oyunu ekstra ücret ödemeden oynama imkanı tanıyor. Bakalım önümüzdeki dönemde Microsoft daha büyük yapımları  Xbox Game Pass sistemine getirecek mi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 20:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2018 13:17
Xbox Game Pass de oyunlar sizin oluyor. PSN Plus da aylık veya yıllık ödemeyi yapmazsanız oyuna kilit geliyor. Ödemeyi yapınca kilit tekrar açılıyor. Xbox Game Pass da bu sömürü yöntemi asla yok. O ay verilen oyun bundan sonra üye olmasanız bile size ait.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2018 21:33
xbox alınmaz ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass'e Haziran ayında 6 yeni oyun daha eklenecek
İlginizi Çekebilir