Xbox Game Pass'te oyuncular büyük bir gelişme yaşanmış durumda

Furkan Güler 24.01.2018 - 11:38
Xbox tarafı için güzel bir haber geldi.

Xbox One tarafının başlattığı Xbox Game Pass için ilgi çekici bir gelişme daha yaşandı. Microsoft, açıkladığı son bilgi ile birlikte yeni çıkan tüm Xbox One oyunlarının Xbox One Game Pass'e ekleneceğini belirtti. Yeni Halo, Forza, State of Decay 2, Crackdown 3 ve Sea of Thieves'in çıktığı gün anında kütüphaneye ekleneceği belirtiliyor. Aylık abonelik sistemine dayanan Xbox One Game Pass, devamlı olarak oyunlara 60 dolar veremeyen oyuncuların bir numaralı alternatifi olmuş durumda.

Xbox Game Pass üyelerine sevindirici haber

Ayrıca oyunları almadan önce denemek istiyor ve almaktan çekiniyorsanız, Xbox Game Pass ile birlikte deneyebilir, sonrasında kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Özellikle Crackdown 3'ün en çok beklenen Xbox One oyunu olması ve direkt olarak kütüphaneye eklenecek olması bizleri biraz şaşırttı.

Xbox One X ile birlikte piyasaya yeni bir soluk giren Microsoft'tan böylesine radikal ve cesur kararlar görmek bizleri mutlu ediyor. Konsolun yanında PC'ye de çıkacak olan bu güzide yapımlar ile birlikte Xbox Game Pass'in diğer oyunları da kütüphanede emrinize amade durumda.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2018 16:05
Bilgisayar da bu abonelik ile oynayabilecek miyiz ?
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2018 21:37
Evet
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass'tan oyuncuları sevindirecek gelişme
İlginizi Çekebilir