Xbox Live Gold Ağustos 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

Eren Eroğlu 28.07.2021 - 21:43
Xbox Live Gold sisteminin ağustos ayında abonelerine ücretsiz bir şekilde sunacağı oyunlar bu akşam açıklanmış bulunuyor.

Games With Gold servisinin ağustos ayı üyeleri belli olmuş bulunuyor. Hali hazırda Xbox Game Pass Ultimate aboneliğine dahil olan Xbox Live Gold sistemi, her ay belirli oyunları ücretsiz bir şekilde vermekte. Tüm Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate abonelerinin ağustos ayında ücretsiz bir şekilde kütüphanelerine ekleyebileceği 4 oyun açıklanmış bulunuyor. Bu ay Games With Gold programında; Darksiders III, Yooka-Laylee, Lost Planet 3 ve Garou: Mark of the Wolves bulunuyor.

Xbox Live Gold Ağustos 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

Eğer Xbox Game Pass Ultimate veya Xbox Live Gold abonesiyseniz Darksiders III ve Lost Planet 3 oyunlarını 1 Ağustos'tan itibaren kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Yooka-Laylee ve Garou: Mark of the Wolves oyunları ise 16 Ağustos'tan itibaren erişilebilir olacak. Xbox Live Gold sistemi ile ücretsiz bir şekilde aldığınız tüm oyunlara sadece aboneliğiniz devam ettiği sürece erişebilirsiniz.

Xbox Live Gold Ağustos 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

Ayrıca Xbox Live Gold'un ağustos ayında vereceği oyunlardan kısaca bahsetmek gerekirse:

  • Listenin en çok dikkat çeken ismi olan Darksiders III, Hack and Slash türünde bir yapım. Mahşerin Dört Atlısı'ndan FURY'yi yönettiğimiz oyunda 7 Büyük Günah'ı yok etme görevini üstleniyoruz. Oldukça zor bulmacalara sahip olmasıyla da bilinen seri, birazcık sabır isteyen yapımlardan. WAR ve DEATH'in ardından FURY'yi yönettiğimiz 3. oyunda farklı bir macera sizleri bekliyor.
  • Yooka-Laylee ikilisi ile Playtonic Games tarafından geliştirilmiş bir maceraya çıkacak ve Capital B şirketinin dünyadaki tüm kitapları yok etmesini önlemeye çalışacaksınız. Ortalama 15 saatlik bir hikaye sunan platform oyunu, sizleri güzel dünyasında bir maceraya davet ediyor.
  • Lost Planet 3 ise üçüncü şahıs bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 2013 yapımı olan oyun, zorlu hava şartlarında mücadele ederken, çeşitli yaratıklar ile savaşacağınız bilim-kurgu türünde bir yapım.
  • 26 Kasım 1999 çıkış tarihi ile listemizin en eski yapımı olan Garou: Mark of the Wolves ise bir dövüş oyunu. ''Arcade'' türündeki 2D dövüş oyunu, ortalama 1.5 saatlik bir hikaye sunuyor.

Temmuz ayında, yani bu ay Xbox Live Gold ile verilmiş oyunlar arasında Planet Alpha, Rock of Ages 3: Make & Break, Conker: Live & Reloaded ve Midway Arcade Origins bulunuyor. Eğer hala Xbox Live Gold temmuz oyunlarınızı kütüphanenize eklemediyseniz, eski oyunlar yerini ağustos oyunlarına bırakmadan acele etmenizde fayda var.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2021 08:43
Darksiders III nedir Xbox Bey ? Kralsınız kral.. <3
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Live Gold Ağustos 2021 ücretsiz oyunları belli oldu
İlginizi Çekebilir