Xbox Live Gold Kasım 2020 ücretsiz oyunları belli oldu

Özgür Deveci 30.10.2020 - 12:44
Microsoft'un Xbox Live Gold üyelerine her ay ücretsiz olarak oyunlar sunduğu Games with Gold programının yeni oyunları belli oldu.

Microsoft'un Xbox Live Gold üyelerine her ay ücretsiz olarak oyunlar sunduğu Games with Gold programının yeni oyunları belli oldu. Firma yaptığı açıklama ile Kasım döneminde ücretsiz olarak sunulacak olan oyunların listesini paylaştı.


• Aragami: Shadow Edition (Normal fiyatı 59,00 TL): 1 Kasım - 30 Kasım / Xbox One

• Swimsanity! (Normal fiyatı 42,50 TL): 16 Kasım - 15 Aralık / Xbox One

• Full Spectrum Warrior (Normal fiyatı 40,00 TL): 1 Kasım - 15 Kasım / Xbox 360 ve Xbox One (Geriye uyumluluk ile Xbox One'da da oynanabilir)

• Lego Indiana Jones (Normal fiyatı 56,25 TL): 16 Kasım - 30 Kasım / Xbox 360 ve Xbox One (Geriye uyumluluk ile Xbox One'da da oynanabilir)

Xbox Live Gold Kasım 2020 ücretsiz oyunları belli oldu

Xbox Live Gold Kasım 2020 ücretsiz oyunları belli oldu

Microsoft, Xbox Live Gold üyelerine Kasım ayında sunacağı ücretsiz Xbox 360 ve Xbox One oyunlarını açıkladı.

Aragami: Shadow Edition

Aragami, gölgeleri kontrol etme gücüne sahip ölümsüz bir suikastçıyı kontrol edeceğiniz üçüncü şahıs bir gizli oyunudur. Oyunda görünmez olmak için kendi gölgelerinizi oluşturacak, hedeflerinizi avlarken gölgeden gölgeye ışınlanacaksınız. Düşmanlarınızı yaratıcı bir şekilde yok etmek istiyorsanız çok sayıda gölge gücü kullanmalısınız.

Swimsanity!

Hepsi çevrimiçi ve yerel oyunla desteklenen, aksiyon dolu co-op ve versus oyun modlarına sahip çok oyunculu bir su altı nişancı oyunudur. Bu su dünyasında hayatta kalmak için çeşitli benzersiz güçlendiriciler ve silahlar kullanan kahramanımız Mooba olarak oynuyorsunuz. İster macera modunda yüzmek için arkadaşlarınızla ekip olun, ister Last Mooba Standing gibi rekabetçi maçlarda çatışın. Aksiyon dolu 8 oyun modunda tamamlamanız gereken 150'den fazla görev bulunuyor. Hatta tüm modlar çevrimiçi veya yerel olarak oynanabiliyor.

Full Spectrum Warrior

Ödüllü, takım bazlı, gerçek zamanlı, taktik savaş oyunu Full Spectrum Warrior'ın devam oyunu olan Full Spectrum Warrior: Ten Hammers, standartları belirleyen, gerçekçi, askerî oyun tecrübesini her yöndeki çok sayıda yenilik ile daha da ileri taşıyor. Oyunda takım lideri olarak çok sayıda askerden oluşan birlikleri koordine edecek ve çeşitli düşman bölgesinde onları yöneteceksiniz. Yenilikçi kontrol şeması oyuncuların birlikleri 12 bölüm boyunca gerçek zamanlı olarak kontrol etmelerine olanak tanıyor. Buna ek olarak oyunda geniş silah seçeneklerini, son teknoloji askerî ekipmanlarını ve zırhlı araçları kullanarak askerî taktikler geliştirmelisiniz.

Lego Indiana Jones

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures, Lego'nun eğlenceli ve yaratıcı dünyasını sinematik maceraların cesur ve kesintisiz aksiyonuyla birleştiriyor. Oyun orijinal maceralara benzersiz bir dille yaklaşarak, Dr. Jones'un Güney Amerika ormanlarından Hindistan'ın zirvelerine uzanan maceralarını konu alıyor. Üç klasik Indiana Jones filmini bir araya getiren oyunda Indy'nin maceralarını yeniden yaşayacaksınız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Live Gold Kasım 2020 ücretsiz oyunları belli oldu
İlginizi Çekebilir