Xbox Live Gold Kasım 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

Eren Eroğlu 31.10.2021 - 10:53
Xbox Live Gold sisteminin kasım ayında abonelerine ücretsiz bir şekilde sunacağı oyunlar geçtiğimiz günlerde açıklanmış bulunuyor.

Games With Gold servisinin kasım ayı üyeleri belli olmuş bulunuyor. Hâli hazırda Xbox Game Pass Ultimate aboneliğine dâhil olan Xbox Live Gold sistemi, her ay belirli oyunları ücretsiz bir şekilde vermekte. Tüm Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate abonelerinin kasım ayında ücretsiz bir şekilde kütüphanelerine ekleyebileceği dört yeni isim açıklanmış bulunuyor. Xbox Live Gold Kasım 2021'in Games With Gold programında; Moving Out, Kingdom Two Crowns ve Rocket Night ve Lego Batman 2 DC Super Heroes bulunuyor.

Xbox Live Gold Kasım 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

Xbox Live Gold ücretsiz oyunları nasıl alınır? Xbox Live Gold üyeliği, her ay, toplamda dört adet olmak üzere iki adet Xbox One, iki adet ise Xbox 360 oyununu ücretsiz bir şekilde sunar. Oyunlarınızı talep etmek için, Xbox konsolunuzda bulunan Xbox Live Gold sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Her ayın 1'i ve 16'sında beliren yapımları, tek bir tuş ile kütüphanenize ekleyebilir ve Xbox Live Gold üyeliğiniz devam ettiği sürece erişebilirsiniz.

Oyunlar hangi tarihlerde kütüphaneye eklenebilecek?

  • Rocket Knight | 1-15 Kasım
  • Moving Out | 1-30 Kasım
  • Lego Batman 2 DC Super Heroes | 16-30 Kasım
  • Kingdom Two Crowns | 16 Kasım-15 Aralık
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 19:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2021 12:14
Bu gold ile verilen oyunlar gokd üyelik bitince hesaptan siliniyormu plus gibi ?
Birde gamepass oyunları mesela sistemden kaldırılınca gamepass aboneliğin devam ettiği için oyuna erişmeye devam edebiliyormusun,yoksa gamepassten oyun kalktığı için satın almak zorundamıyız?
Bilen biri cevaplayabilirmi
————————————————-
Merhabalar değerli Merlin’in Kazanı Okuru, Xbox Live Gold ile kütüphanenize eklediğiniz oyunlara sadece aboneliğiniz devam ettiği sürece erişebilirsiniz. Ayrıca, Xbox Game Pass oyunları, belirli anlaşma sürelerine göre kütüphaneye dâhil olur. Oyunlar kütüphaneyi terk ettiğinde satın almanız gerekir.
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2021 06:54
Yanıt için teşekkürler.Gold oyunları neyaede gamepassteki oyunları oynadın oynadın yoksa heran kaldırılma riski var bu çok kötü.En azından gamepassten kaldırılmadan 1 ay önce haber veriliyorsa idare eder.Xbox almayı düşünüyprum bu yüzden bikgi ediniyorum.İyi günler.
-------------------------------------------------
Xbox Game Pass oyunları 3 ay ila 36 aylık anlaşmalar ile sistemin kütüphanesine dâhil olmaktadır. Her ay, sisteme iki parti şeklinde oyun eklenirken, bir adet parti de kaldırılmaktadır. En az bir ay öncesinden o oyunun kalkacağı haber verilir ve kullanıcıya bu süre sağlanır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.10.2021 18:33
manası çok derin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Live Gold Kasım 2021 ücretsiz oyunları belli oldu
İlginizi Çekebilir