Xbox Live Gold Mart ayı oyunları açıklandı

Kağan Depboylu 26.02.2020 - 10:47
Xbox Live Gold üyelerine Mart ayı içinde verilecek oyunlar açıklandı. Açıklanan listede, alıştığımız üzere 4 farklı oyun oyun bulunuyor.

Xbox Live Gold üyeliği sahipleri için Mart ayında verilecek oyunlar açıklandı. Mart ayında Xbox One ve Xbox 360 için ikişer oyun ücretsiz olarak verilecek.

Xbox Live Gold Mart ayı oyunları açıklandı

Xbox One sahibi Xbox Live Gold kullanıcıları bu ay Telltale’in geliştridiği Batman: The Enemy Within’i konsollarına ücretsiz indirebilecekler. Xbox 360 cephesinde kullanıcılara bedava sunulacak ilk oyun ise Castlevania: Lords of Shadow 2 olacak. Batman: The Enemy Within, tüm ay boyunca erişime açık olacak. Castlevania: Lords of Shadow 2’ye ise Mart’ın 1’i ile 15’i arasında ücretsiz olarak erişebilecek.

Mart’ın 16’sından itibaren Xbox Live Gold’a iki oyun daha eklenecek.  Xbox One için eklenecek olan Shantae: Half-Genie Hero, 15 Nisan’a kadar ücretsiz erişilebilir durumda olacak. Beğenilen Sonic oyunu, Sonic Generations ise 31 Mart’a kadar Xbox Live Gold’da yer alacak. Mart ayında verilecek olan her iki Xbox 360 oyunu da geriye yönelik uyumluluğu destekliyor. Eğer Xbox Live Gold'a üyeyseniz, Şubat ayında verilen ücretsiz oyunlara hâlâ sahip olabilirsiniz.

Xbox Live Gold Mart ayı oyunları açıklandı

Şubat 29’da TT Isle of Man ve Star Wars Battlefront, Xbox Live Marketplace’te tekrar orijinal fiyatlarından yerini alacak. Call of Cthulu'ya ise 15 Mart’a kadar ücretsiz olarak erişilebilecek. Dilerseniz aylık 29,99 TL ödeyerek Xbox Live Gold'a üye olabilirsiniz. Eğer Xbox Game Pass Ultimate üyeliği satın alırsanız, aynı anda hem Xbox Live Gold'a üye olabilir hem de Game Pass kütüphanesine erişebilirsiniz. Game Pass Ultimate üyeliği için ödemeniz gereken tutar ise aylık 44,99 TL (İlk ay 5,90 TL). Xbox Game Pass Ultimate'i satın aldığınız takdirde, Game Pass kütüphanesine PC platformu üstünden de erişim sağlayabilirsiniz. Microsoft’un Halo Infinite’i çıkış tarihinde Xbox Game Pass’e ekleyeceğini de hatırlatalım. Halo Infinite hem Xbox One hem de Xbox Series X için raflardaki yerini alacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.02.2020 19:46
Battlefront ücretsiz değil ki nereden çıkardınız ?
MK Okuru
MK Okuru 28.02.2020 09:19
Star wars battlefront 1 ücretsi 2 ise ea acsses ile ücretsiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Live Gold Mart ayı oyunları açıklandı
İlginizi Çekebilir