Xbox Live Gold Ocak 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

Özgür Deveci 22.12.2020 - 19:30
Microsoft'un Xbox Live Gold üyelerine her ay ücretsiz olarak oyunlar sunduğu Games with Gold programının yeni oyunları belli oldu.

Microsoft'un Xbox Live Gold üyelerine her ay ücretsiz olarak oyunlar sunduğu Games with Gold programının yeni oyunları belli oldu. Firma yaptığı açıklama ile 2021'in Ocak ayında ücretsiz olarak sunacağı Xbox, Xbox 360 ve Xbox One oyunlarının listesini paylaştı. Tüm oyunlar geriye uyumluluk teknolojisiyle Xbox One ve Xbox Series platformlarında da oynanabilecek.


Little Nightmares (Normal fiyatı 57,50 TL): 1 Ocak - 31 Ocak / Xbox One

Dead Rising (Normal fiyatı 70,00 TL): 16 Ocak - 15 Şubat / Xbox One

THE KING OF FIGHTERS XIII (Normal fiyatı 59,00 TL): 1 Ocak - 15 Ocak / Xbox 360 (Geriye uyumluluk ile Xbox One ve Xbox Series X üzerinde oynanabilir)

Breakdown (Normal fiyatı 30,00 TL): 16 Ocak - 30 Ocak / Xbox (Geriye uyumluluk ile Xbox One ve Xbox Series X üzerinde oynanabilir)

Xbox Live Gold Ocak 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

Xbox Live Gold Ocak 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

Microsoft, Xbox Live Gold üyelerine 2021'in Ocak ayında sunacağı ücretsiz Xbox, Xbox 360 ve Xbox One oyunlarını açıkladı.

Little Nightmares

Oyuncuları çocukluk korkularıyla yüzleştirecek tuhaflıklarla dolu karanlık bir hikaye olan Little Nightmares'de kaçış yolunu bulmak zorunda olduğunuz bir hapishaneye ve eğleneceğin bir oyun alanına sokan dünyanın en rahatsız edici oyuncak bebek evini keşfedeceksiniz. Hayal gücünün sınırlarını ortadan kaldırmak için içinizdeki çocuğu uyandırın ve çıkış yolunu bulun.

Dead Rising

Frank West isimli muhabir, Amerikan ordusunun Willamate şehrini karantinaya aldığı haberini alır ve helikopterle o şehre gider. Şehre ulaştığında şehrin bütün çıkışlarının kapatıldığını ve şehirde insanların birbirini vahşice öldürdüğünü görür. Helikopterden yeterli haberi alamadığını düşünen Frank, şehrin en büyük alışveriş merkezi olan Willamate Plaza'nın çatısına atlar ve büyük macera başlar. Daha sonra burada zombilerle savaşacak, insanları kurtaracak ve pek tabii ki kendini kurtarmaya çalışacaktır.

THE KING OF FIGHTERS XIII

Ash Crimson, klanların soyundan gelenlerden ikisinin, Chizuru Kagura ve Iori Yagami'nin güçlerini emmiş, Orochi'yi 1800 yıl öncesine mühürlemiş iken, Kyo Kusanagi'yi son kurbanı olarak seçti. Ash'in eski yoldaşı, Elisabeth Blanctorche, onu durdurmak için hazırlanırken, savaşçılar başka bir turnuvanın ev sahipliğini yapan kişi tarafından "R" şeklinde etiketlenmiş davetiyeler alıyor. Turnuva, "Geçmişten Gelenler" olarak bilinen, iki önceki turnuvada Orochi mührünü kırmak için çalışan örgüt tarafından kontrol ediliyor ve Rose (Rugal'ın kızı) tarafından destekleniyor.

Breakdown

Gizemli bir laboratuvarın içine hapsolmuş ve geçmişini hatırlayamayan Derrick Cole, süper savaşçılardan oluşan bir lejyona karşı hayatta kalmak için savaşırken olağanüstü güçlerini keşfediyor! Breakdown, göğüs göğüse dövüş ve son teknoloji silahları yoğun bir hikâye çizgisi ve inanılmaz grafiklerle birleştirerek heyecan verici bir birinci şahıs aksiyon macera oyunu deneyimi sunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Live Gold Ocak 2021 ücretsiz oyunları belli oldu
İlginizi Çekebilir