Xbox One X'in çıkış tarihi ve fiyatı

Merlinin Kazanı 17.10.2017 - 12:00
Konsol kaç paraya, ne zaman çıkacak?

Uzun süre Project Scorpio olarak adlandırılan ve nihayetinde geçtiğimiz haziran ayında düzenlenen E3 2017 fuarında resmi ismine kavuşan Xbox One X için artık son viraja girmiş bulunuyoruz. XBox One X'in fiyatı yurtdışına göre çok daha pahalı olacağı kesin.  4K çözünürlük, HDR desteği ve güçlü bir donanım ile iddialı bir çıkış yapmaya hazırlanan Xbox One X'in Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi de belli oldu.

Xbox One X'in Türkiye Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı

Yurt dışında daha önce 499$ ile satılacağı açıklanan Xbox One X'in Türkiye fiyatı ise 2.699 TL olarak duyuruldu. 7 Kasım'da tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de satılacak olan Xbox One X'ın fiyatı biraz tuzlu gelebilir. Zira kur farkı, vergilendirme ve ülkemizdeki satış politikasından dolayı aradaki fark biraz açılmışa benziyor.

Xbox One X 7 Kasım'da çıkıyor

Cihazın Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi ile birlikte kutu içeriği ve gereksinimleri gibi bilgilere de yer verildi. Kutu içeriğine baktığımızda Xbox One X konsolu dışında kablosuz oyun kumandası, 4K destekli HDMI kablosu, AC güç kablosu, 14 günlük Xbox Live Gold ve 1 aylık Xbox Game Pass üyelikleri olduğunu görüyoruz. Tabi fiyatı pahalı bulduysanız Xbox One X yerine alınabilecek Playstation setlerine de göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2022 17:03
Güzel günler mazide kalmış..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox One X'in çıkış tarihi ve fiyatı
İlginizi Çekebilir