Xbox One'a özel aksiyon oyunu Sunset Overdrive Pc'ye gelecek mi?

Ahmet Özçilingir 23.05.2018 - 17:51
Sunset Overdrive oldukça beğenilmişti

Eğlenceli oynanışıyla açık dünyada aksiyon keyfini oldukça başarılı bir şekilde yaşatmış olan Xbox One'ın çıkış oyunlarından Sunset Overdrive Pc'ye gelebilir.

Sunset Overdrive Pc'ye mi geliyor?

Geliştirdikleri başarılı aksiyon oyunlarıyla bilinen Insomniac Games'in, Xbox One'a özel olarak geliştirdiği Sunset Overdrive'ın Pc'ye geleceği iddia edildi. Bir koreli oyun derecelendirme şirketinin web sitesinde Sunset Overdrive Pc şeklinde bir listeleme yapıldı. Yapılan bu listeleme ile birlikte Sunset Overdrive'ın PC'ye geleceği yönünde söylentiler çıkmaya başladı. Henüz resmi bir onay olmasa da ateş olmayan yerden duman tütmez. Sunset Overdrive, PC için çıkış yapması çok da sürpriz olmaz. Önceki nesillerde, daha çok Sony tarafına yakın gibi görünen Insomniac Games, Rachet & Clank serisiyle biliniyordu. Xbox One'a özel olarak geliştirilen Sunset Overdrive başarılı platform öğeleri ve eğlenceli aksiyonuyla oldukça beğeni toplamıştı. Insomniac Games şu sıralar PlayStation 4 için geliştirilen Spider-Man oyunu üzerinde çalışıyor. Çapraz platform ile Xbox One oyunlarının Microsoft Store üzerinden  Pc'ye çıkış yaptığını biliyoruz. Bakalım önümüzdeki günlerde Sunset Overdrive PC için duyurulacak mı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2018 00:31
ulan bu microsoftun kafası gerçekten çalışmıyor yav xbox tabanı öldük bittik yeter exc yok diyor bunlar var olanı da pc ye getiriyor ekosistem mantığı için xboxum olsa saç baş yolardım gerçekten arkadaş niye alayım exc yoksa konsol en baba oyun platformu olan pc de yükse kara saniye oranıyla oynarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2018 18:22
Pc için istediğim tek oyun Gears of War serisi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox One'a özel aksiyon oyunu Sunset Overdrive Pc'ye gelebilir
İlginizi Çekebilir