Xbox Series X oyuncuları Xbox One oyuncularını engelleyebilecek

Taylan Bal 29.08.2023 - 12:08
Xbox Series X oyuncuları için Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections'ta yeni bir özellik sunuluyor.

Bandai Namco'ya göre, Xbox Series X oyuncuları yakında çıkacak olan Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections adlı oyunda konsola özel bir özellik kullanabilecekler. Ancak bu durumda elbette bir kısıtlama da bulunuyor.

Xbox Series X oyuncularına yeni duyuru

Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections'ı denemek isteyen Xbox Series X oyuncuları, oyunun belirli bir ayarla çalışmasını sağlamak için Xbox One ve buna benzer donanıma sahip oyuncuları engelleyebilecekler. Bu özellik, Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections'ın çıkışından üç ay önce Bandai Namco tarafından duyuruldu.

Mevcut üzerinde piyasaya sürülen ilk Naruto oyunu olan Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections, ana özelliklerinden biri olarak orijinal karakterler ve bir öykü sunacak. Oyuncuların mücadele edeceği dövüşlerden birinin düşmanca bir Naruto olduğu ipucu verilmiş olsa da, bunun hikayeye nasıl yansıyacağı merak konusu. Ayrıca, oyun, PlayStation ve Xbox konsolları arasında nesiller arası uyumluluk sunacak ve PC ile Switch'i destekleyecek.

Yeni özellik daha adil karşılaşmalar sunuyor

Naruto oyuncuları, PS5 ve Xbox Series X'te kullanabilecekleri yeni bir özellik sayesinde, çok oyunculu maçlarda PS4, Xbox One ve Switch oyuncularını engelleyebilecekler ve oyunun 60 kare hızında çalışmasını sağlayabilecekler. Bandai Namco'ya göre, Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections'ın PS4, Xbox One, Xbox Series S ve Switch sürümleri, performans sağlamak için 30 FPS ile sınırlı.

Bununla birlikte, mevcut nesil konsollarında kare hızı ikiye katlanıyor. Oyunun Steam sayfasına göre, önerilen gereksinimleri karşılayan ve DirectX12 kullanabilen bir ekran kartına sahip PC oyuncuları da 60 FPS'de oynayabilecek. Ancak grafik açısından yoğun sahnelerde kare düşmeleri yaşayabilirler.

Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections'ı 60 FPS'de oynamak bazı oyuncular için cazip bir avantaj olsa da, seçenek büyük bir kısıtlama ile birlikte geliyor. PS4 ve benzeri konsolları kullanan oyuncuları bir maça katılmalarını engellemeyen oyuncular, maç boyunca 30 FPS ile sınırlı kalacaklar. Onları engellemek ve oyun içi oynanış sırasında 60 FPS'i sağlamak, PS5 ve Xbox Series X'e kıyasla ne kadar fazla PS4 ve Switch biriminin bulunduğunu göz önünde bulundurarak seçim havuzunu önemli ölçüde daraltacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 15:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Series X oyuncuları Xbox One oyuncularını engelleyebilecek
İlginizi Çekebilir