Xbox'cudan PS3 tavsiyeleri

Özgür Yıldız 18.11.2011 - 10:44
Gears of War'dan Cliffy B, PS3 hakkında konuştu.
Bildiğiniz gibi Sony'nin son oyun konsolu PlayStation 3, 5. yaşını kutluyor. Bu nedenle Amerikan PlayStation blog'u, çeşitli oyun yapımcılarına oynanmadan geçilmemesi gereken en iyi 3 PlayStation 3 oyununu sormuş. Yanıtlar ise ilginç.

Özellikle sadece Xbox 360 için geliştirilen Gears of War serisinin yapımcılarından Cliff Blezinski'nin verdiği yanıt ilgi çekiyor. Blezinski, en iyi PS3 oyunu olarak Heavy Rain, Uncharted: Drake's Fortune ve Killzone 2'yi gösteriyor.

Blezinski, Quantic Dream'in Heavy Rain'i için "İnsanlar "İnteraktif Film" söylemine pek inanmadılar, ancak David Cage ve ekibi, söz verileni yerine getirdi. Başından sonuna bir heyecan fırtınası." dedi.

Uncharted hakkında ise "Indiana Jones filmdeki patlamada buzdolabının içine saklandığında öldü, o zaman Nathan Drake onun şapkasını aldı ve hazine avcılığını onunla sevmeye devam ediyorum." diyen Blezinski, Killzone 2'yi ise oynanış açısından sevmekle beraber, oyunun baş mühendisinin kendi kariyerinin başlamasına neden olduğundan dolayı sevdiğini sözlerine ekledi.

Diğer geliştiriciler ise en iyi 3 PS3 oyunlarını şöyle sıraladı:

God of War yönetmeni Stig Asmussen (Heavy Rain, Elder Scrolls IV: Oblivion, Dead Space 2)

Heavy Rain yapımcısı David Cage (Portal 2, Catherine, LittleBigPlanet)

Media Molecule'dan Mark Healy (Flower, Heavy Rain, Blast Factor)

BioShock yaratıcısı Ken Levine (God of War III, Uncharted 2, Joe Danger)
Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 04:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox'cudan PS3 tavsiyeleri
İlginizi Çekebilir