Xbox'ın başkanı, God of War geliştiricilerini tebrik etti

Furkan Güler 13.04.2018 - 11:37
E tabii oyun güzel olunca...

PlayStation 4 sahiplerinin en çok beklediği oyunlardan bir tanesi olan God of War, 20 Nisan tarihinde oyuncuların karşısına çıkacak. İnceleme skorları yayınlanan oyun, genel olarak 9 ve üstü puanlar alarak God of War serisi içerisinde tarihe girdi. Neredeyse kusursuz olan yapım, hikaye anlamında da oldukça sürükleyici. Böylesine başarılı olan yapıma tabii ki her kesimden tebrikler yağıyor. Başka bir tebrik ise PlayStation markasının en büyük rakibi olan Xbox'tan tebrik geldi. Xbox markasının başkanı olan Phil Spencer, God of War'un başarısından dolayı Santa Monica'yı ve Sony'nin önde gelen isimlerinden Shuhei Yoshida'yı tebrik etti.

God of War'u, Xbox'ın başkanı bile sevdi

Xbox'ın başkanı, God of War geliştiricilerini tebrik etti

Santa Monica'nın şu anda God of War ile birlikte yılın oyunu adaylığına her dalda girdiğini kabul edebiliriz. Serinin eski oyunlarına nazaran köklü ve radikal değişikliklere gitmesi, olumlu sonuçlara neden oldu. Türkçe altyazı desteği sayesinde senaryo kısmını ülkemiz oyuncularına daha iyi anlatan yapım, bakalım satış anlamında ne kadar başarılı olacak? Diğer bir yandan Xbox One sahibi oyuncular da God of War kalitesinde büyük oyunlar bekliyorlar.

Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2018 11:20
okadarda abartılacak bir oyun deil...xbox one x daima daha iyi
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2019 21:03
he he
Kalan Karakter: 300 Gönder
makaleLe
makaleLe 13.04.2018 19:25
işin başka bir boyutu, Sony de çıkıp, o kadar efsane Forza oyunu yaptılar bi tebrik ederiz, bizim kazunori beceremedi valla sizde hiç olmazsa yarış oyunlarında ihya ettiniz milleti demedi.
Ah sony ah, şu ip lerin farklı ve gerçekten kaliteye abanılmış exculusivlerin olmasa sevilecek başka bir tarafın yok :)
makaleLe
makaleLe 18.04.2018 20:32
Ah be düşünce ve önyargı arasındaki o ince tespit anlayışı.. (Ee ne o zaman ?) Merak ediyorsan, ürünlerinden ve bizim gördüğümüz imajından bahsederek söyledim. Ne mi yiyorum, genelde kuru pilav çıkıyor.
Bak dostum, ürün ve markaların olduğu dünyada, bunların birde biz son kullanıcılara gelmeden önceki safhaları var. Bu talepler bir şekilde(bu kelimenin içindeki binlerce eziyet ve sövgü) karşılanıyor. Dünyayı değiştirecek halimiz yok. Bazen kabuğun dışından değerlendirmek yani gözleri kapalı olmak iyidir. "Yaptığı işleri" sorgularsın ama, "nasıl yaptığını" düşünürsen ve sana ne gözle baktıklarını biliyorsan zaten, bir yerden sonra umursamazsın. Demem o ki, sony'i bir kişi olarak görüp ve onun beni müşteri olarak görmediğine inandırmak değil bu. Benim ortaya koydukları şeyleri tüketirken, birde boş boş bir değerlendirme hakkım vardır. Ben sony'nin sevilecek kısımları derken mesai saatlerini kastetmiyorum, ben walkman'lerini sevmiştim, playstation markasını severek kullanmaya çalışıyorum. Xperia telefonlarının yenilerini sevmiyorum, televizyonlarını iyi bulmuyorum gibi gibi.. Tüketim dünyasındayız dostum benim bakış açım buydu ama sen olayı çok yanlış anlamışsın saygılar :)
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2018 22:16
"Exclusivelerin dışında sevilecek bir yanın yok"

Yani şirketin lokasyonu, mesai saatleri, ücretleri için mi sevilecekti? Abi ne içiyor, ne yiyorsunuz da böyle oluyorsunuz lütfen bizleri aydınlatın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2018 12:55
kendi konsoluna oyun yapma boş oyunlara para harca sonra gel sonyi öv bu olduğu sürece xboxa iyi oyun gelmiyecek pass olayıda tırt 100 oyundan 10 tanesi eh idare eder çöplerle dolu konsol geriye uyumlulukta bitti sayılır koca şirket gta tarzı veya sony ex oyunları kadar iyi oyun yapamıyor yapmıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2018 12:54
kendi konsoluna en iyi şekilde iyi oyunlar vermeyen firma minecrafta 19 milyar dolar para verip alıyor 2 binlik 4k konsolda minecraft saçma sapan oyunu var oyun dünyasını bu veletler bozdu içine etti 19 milyar dolar nedir ya bu parayla kaç tane gta kaç tane gow yapılırdı ya ezilik bunlarınki
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2018 12:51
Phil Spencer GOD of War'a laf atan xboylara yine ayarı vermiş. Kratos'a laf atan çarpılabilir o yüzden tebrik etmiş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox'ın başkanı, God of War geliştiricilerini tebrik etti
İlginizi Çekebilir