Xur'da bu hafta (19-20 Aralık)

Hürcan Köse 18.12.2015 - 15:46
Geliyor gönlümün efendisi
Destiny oynamış veya düzenli olarak oynayan biriyseniz Xur ile yakın bir bağınız vardır mutlaka. Adeta "bak postacı geliyor" şarkısındaki postacı gibi sevinçle ve merakla bekleriz kendisini her hafta. Çoğu zaman "yetersiz" envanteri ile bizi hüsrana uğratsa da, ne olursa olsun Xur vazgeçilmezimizdir.

Xur bu haftasonu Tower'da bulunan hangarın alt tarafında bizi bekliyor olacak. Artık haftalık heroic strike hakkımız olmadığı için oradan coin toplayamıyoruz. Ama olsun, yeni güncellemeler ile beraber coin kasmak da artık o kadar zor değil. Crucible maçları ve diğer strikelar sayesinde rahatça coin kasabiliyoruz. Bunlara ek olarak 28 levellik Prison of Elders'i de bir coin kaynağı olarak kullanabilirsiniz.

Xur'un envanterinde bu hafta şu güzellikler var:

- An Insurmountable Skullfort  - Titan Helmet
- Achlyophage Symbiote - Hunter Helmet
- Heart of the Praxic Fire - Warlock Chest Armor
- Hard Light - Auto Rifle
- Legacy Weapon Engram: Special Weapon

Bu eşyalara ihtiyacınız varsa, Xur bu haftasonu sizi mutlu etmiş demektir. İhtiyacınız yoksa, gelecek haftayı beklemekten başka çare yok. Haftaya yeni bir Xur serüveninde görüşmek üzere!

Xur'da bu hafta (19-20 Aralık)
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 04:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya 18.12.2015 16:25
Destiny'nin konsol versiyonu hep pahalı. Fiyatını düşütmek yerine her dlc'yi oyunun üzerine ekleyip fiyatı yüksek tutuyorlar. Bu gidişle almam. Neden oyunun standart halini almak seçeneği koymuyorlar ki? Varsın sadece standart haritaları oynayabilelim.
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2015 04:38
Oyunun sadece konsol versiyonu var zaten sadece konsollar için çıktı. DLC yi almazsanız oynayacak bir sey bulamazsınız. Ayrıca daha geçenlerde indirimdeydi ve fiyatı çok uygundu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xur'da bu hafta (19-20 Aralık)
İlginizi Çekebilir