Ya Arthur Morgan Ölmeseydi

Tunay Şahin 3.04.2024 - 14:38
Red Dead Redemption 2: Arthur's Redemption modu, Arthur Morgan'ın hikayesini yeniden canlandırıyor. Ücretsiz mod şimdi indirilebilir ve yeni maceralar sunuyor.

Red Dead Redemption 2: Arthur's Redemption, Arthur Morgan'ın hikayesini yeniden yazan ve oyun severlere alternatif bir son sunan bir mod olarak geliştirildi. Bu mod, Arthur'un hastalıktan kurtulduğu ve John Marston'a daha iyi bir yaşam şansı bıraktığı, oyunun unutulmaz sonunu tekrar düşündüren herkes için bir nevi teselli sunuyor. Video oyunları tarihinin en dokunaklı anlarından biri olarak kabul edilen Arthur Morgan'ın vefatı, birçok oyuncuyu derinden etkilemişti. Bu mod ile Arthur'un öyküsünün bitmediğini ve onunla birlikte yeni maceralara atılabileceğinizi görebileceksiniz.

Red Dead Redemption 2: Arthur's Redemption İle Yeni Maceralar

Red Dead Redemption 2: Arthur's Redemption İle Yeni Maceralar

Modun yaratıcısına göre, "Arthur'un hikayesi altıncı bölümde bitmiyor." Arthur artık iyileşmiş durumda ve onunla birlikte Blackwater, Tall Trees, Great Plains ve New Austin gibi yeni bölgelere erişim sağlayabileceksiniz. Bu mod, oyunun epilog bölümünü Arthur Morgan olarak oynamanıza olanak tanırken, John Marston'ın sadece yeniden şekillendirilmiş bir versiyonunu oynamadığınız hissini vermek için yeni kamplar inşa etme gibi eğlenceli ekstralar da sunuyor. Lenny, Micah ve Dutch gibi karakterler bu hikayede yer almasa da, Arthur'un çetesinin geri kalanıyla yaşamaya devam edebilirsiniz.

Red Dead Redemption 2: Arthur's Redemption, şu anda ücretsiz olarak indirilebilen bir içerik olarak oyunculara sunuluyor. Arthur Morgan'ın son yolculuğunun etkileyici hikayesini farklı bir perspektiften deneyimlemek isteyenler için bu mod, kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor.

Yorumlar 18
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 20:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2024 21:03
Off çok abarttılar bu arthur morgan olayını. Roman olsa bu kadar popüler olmaz. Millet kitap okumuyor böyle ufak tefek hikayeleri çok büyütüyor. Oyunun ilk 10 saatinden de böyle biteceği anlaşılıyor zaten. Su testisi su yolunda kırılırmış. Ortalama bir kurgu iyi bir sunum berbat oynanış öğeleri=rdr2
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2024 03:35
Arkadaşım herkes senin gibi indie oyunlar oynamak istemiyor olabilir. Rahat bir oynanışa sahip, yüksek bir bütçe ile hazırlanmış ve bu kaliteyi oyuncuya iyi yansıtan bir oyun. Senin tabirinle, bana göre asıl çöp olan senin güçlü oyunun. Satın almaya tenezzül etmem, hiç oyun oynamam daha iyi.
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2024 21:28
İyi oyunu iyi hikayeye senaryoya sunuma indirgerseniz rdr2 gibi animasyon izlersiniz gelecek yıllarda. İyi oyun hades gibi güçlü oynanıştır. Çünkü bu oyundur. 3d modellenmiş enfes bir dünyanın oynanışa hiçbir etkisi yoksa çöptür. Teknoloji demosudur.
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2024 21:21
Benim için bu oyunun kötü olması hikayesi ile alakalı değil. Hikayesi abartı ve şişirme. Ama oynanışı BERBAT. Dutchın sana diyecekleri var->son bir vurgun planı->başarısız olma kaçış, görevde denileni yaptığın sürece ilerliyorsun hata yapma ihtimalin yok, ilk görev ile son görev oynanışta aynı.
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2024 18:14
Sen okuduğunu anlamıyorsun ve yazamıyorsun, ancak bu mantıkla benim yazdıklarım tam olarak senin yazmadıklarının aynısı olabilir. Yoksa seninle aynı fikirde buluşmamız mümkün değil. Sevgili sahaf, "Doğal" kelimesini görmezden geldin, ortalama bir kurgu değil, yeterince kaliteli bir hikayeye sahip.
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2024 16:21
Trol ve ona destek yorumu atani desteklemeyin.
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2024 03:10
Hayatında iki satır kitap okumamış oyundan anlamayan adamlar rdr2 övmeye gelmiş. Oyun zaten oynanış sistemi açısından baştan sona aynı basitlikte 10 yıl öncesinin oyunları daha zengin, hikayeside vasadın bir tık üstü. Sunumu kaliteli. Bu sunumu da öve öve bitiremediniz. Gidin film izleyin o zaman.
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2024 22:52
Ilk 10 saatinde ilk bolumu bile bitiremezsin. Sende bu ongoru varsa sen harcaniyon kanka buralarda.
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2024 21:41
Yazının sonunda sürpriz son yok diyorsun dallı budaklı hikaye yok diyorsun ilginç değil diyorsun. Hollywood filmlerinden daha iyi diyorsun. Tam olarak benim dediğim şeyleri söyleyip karşı çıktığını sanıyorsun. Komik çocuk kitap oku biraz oyunlara ara ver.
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2024 17:51
Sen oyunun ilk 10 saatinden Arthur'un sonunu tahmin ettiysen burada yorum yazmayı bırak, o kitapları yaz okuyalım ya da palavrayı bırak. Ne okuduğunu sanıyorsun bilmiyorum, hikayesi dallı budaklı değil, ilginç bir sürpriz sona bağlamamış, doğal, ama Hollywood filmlerinden daha iyi bir oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2024 18:54
RDR 2 nin dünyanın en iyi oyunu olduğu gerçeğini inkar edenlere o minnoş dünyalarında tatlı rüyalar diliyorum.Bak daha iyisi yok.Daha iyisi yapılmadı sok artık kafana anla.
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2024 21:39
Dutchın sana diyecekleri var->Ara sahne-> çatışma-kovalamaca-> ara sahne bitti. Çatışma kısmı da baştan sona aynı silahla aynı adamları vurma. Saklanacağın yer bile geliştirici tarafından yazılmış. Teknoloji demosu, interaktif hikaye. Animasyon filmi. Git önce game design neymiş öğren. Fanboy troll
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2024 13:09
Nerden bulabilirim bu modu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mikimon
Mikimon 4.04.2024 13:53
ben bu modu alıp orjinal oyunun üstüne kurabiliyor muyum mantığı nasıl ilerliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2024 04:39
Belki de oyunun ve hikayesinin bu kadar tutmasının sebebi, Arthur 'un olağan üstü duygusal bir şarkı esnasında hazin şekilde ölmesi idi. O son olmayınca espirisi de kalmıyor bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ya Arthur Morgan Ölmeseydi
İlginizi Çekebilir