Yakuza 6'nın demosu PS Store'a eklendikten sonra hemen kaldırıldı

Mehmet Atilla Turan 28.02.2018 - 12:23
Nedeni ise bir hayli değişik.

Yakuza serisinin son oyunu Yakuza 6, Nisan ayında satışa sunulacak. Serideki bir önceki oyunlar gibi yine Japon kültürü ve hikayeleri ile dolu olacak olan Yakuza 6'nın demosu ise PS Store'da yerini almıştı. Fakat birkaç saat sonra Sega, bir nedenden dolayı oyunun demosunu kaldırdı.

Hata yapılabilir, olabilir böyle şeyler...

Oyunu denemek isteyen oyuncular, Yakuza 6'nın PS Store konulmasıyla direk demosunu denemeye çalıştılar. Sorunsuz bir şekilde çalışan demo, yaklaşık birkaç saat sonra bir nedenden dolayı kaldırıldı. Sega'nın resmi Twitter hesabında paylaşılan bilgiye göre oyuncular, belirli yöntemlerle tam sürüm oyuna ulaşabiliyor ve yapımı sorunsuzca oynayabiliyordu. Topluluk tarafından Sega'ya bildirilmesi ile beraber Sega, demo versiyonu kaldırdı. Bu versiyonun tekrar ne zaman geleceği bilinmez, fakat Sega şu an bunun çözümü üzerinde çalıştığını belirtti.

Yakuza 6: The Song of Life, 17 Nisan 2018 tarihinde Playstaion 4 platformu için satışa sunulacak. Oyunun içinde sadece hikayeye bağlı aksiyon sahnelerinin olmadığını belirtelim. Sega'nın yan görevler adına yayınladığı video ile Yakuza 6'nın dopdolu olacağını görebiliyoruz. Tıpku Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami'de olduğu gibi Yakuza 6'nın da, serinin hayranlarını sevindirmesi bekleniyor.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.02.2018 15:04
ulan millet işin p,çi oldu artık,adamlar demodan tam sürüme ulaşıyor nerden nereye,internete artık güvenim hiç yok,alışverişlerimi bile normal yapıyorum
MK Okuru
MK Okuru 28.02.2018 16:44
Helal olsun kardeşim en iyisini sen yapıyorsun. Gerçekten yazdıklarını okurken çok haklı olduğunu gördüm tebrikler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yakuza 6'nın demosu PS Store'a eklendikten sonra hemen kaldırıldı
İlginizi Çekebilir